14.8 C
Belgrade
utorak, 26 oktobra, 2021

REDOVI ISPRED „LIDLA“ OD PET UJUTRU: Ekonomski tigar u punom sjaju!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Prava slika ekonomskog tigra dolazi nam danas iz Valjeva. Kako nam čitaoci javljaju, redovi ispred novootvorene radnje „Lidla“, poznatog po nižim cenama, počeli su da se stvaraju u zoru, još u pet sati!

Trgovinski lanac „Lidl“ najavio je svečano otvaranje objekta u Valjevu, a građani su zaposeli prostor ispred prodavnice i tiskali se u redovima kako bi što pre ušli i zgrabili neki od poklona.

Srbija je danima svetski lider po broju dnevnoobolelih od koronavirusa, a država po tom pitanju ne čini ništa. Krizni štab je fikus Ane Brnabić, koja tobože sama odlučuje o merama, koje su iste i kad je 70 i 7.000 obolelih za 24 sata. I to je ono što građane zbunjuje, i onda ne razmišljaju o koroni kad im krče creva.

- Advertisement -

Građani Valjeva nisu jedini, na svakom otvaranju nove prodavnice, stvaraju se gužve i redovi, ali ovaj današnji slučaj je poseban. Ljudi su došli u 5 i 15 jutros!Redovi u 7.00 sati danas FOTO: Privatna arhivaRedovi u 7.00 sati danas FOTO: Privatna arhiva

I čekali tri sata da uđu u radnju, u kojoj možete da kupite po nešto nižim cenama, ne za džabe, kako bi to rado pojedinci predstavili.

U Srbiji su namirnice sve skuplje, narod će biti još gladniji, a onda nek Aleksandar Vučić i dalje priča o ekonomskom tigru….

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti