0.5 C
Belgrade
četvrtak, 27 januara, 2022

REDOVI ISPRED „JURE“: Promrzla deca se tresu i čekaju paketiće! E, Srbijo šta si dočekala!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

U kompaniji „Jura“ u Leskovcu danas je organizovana podela novogodišnjih paketića za decu oko 3.000 radnika, a ispred ulaza u fabriku je formirana kolona u kojoj se čeka više od dva sata kako bi se došlo do paketića.

Deca promrzla čekajući u redu FOTO: RešetkaDeca promrzla čekajući u redu FOTO: Rešetka

Roditelji su se bunili zato što su bili prinuđeni da više sati stoje na hladnom vremenu sa decom.

- Advertisement -

– Ćerkica mi je promrzla. Stajali smo ovde u redu na vetrometini punih sat i po vremena i tek smo došli do pola. Ovo nije humano – žali nam se jedan od radnika kompanije koji kaže da više nije želeo da čeka za paketić za svoje dvoje dece.

– Na kraju sam se okrenuo i otišao kući. Važnije mi je zdravlje dece nego njihov paketić –  dodaje ovaj roditelj.

On kaže da mu je rečeno da je u unutrašnjosti fabrike bila organizovana prestava kostimitanih Miki i Mini Maus i slikanje ispred jelke, ali da je to trajalo do 13 časova. Više stotina ljudi I dalje čeka sa decom na paketiće ispred pogona fabrike.

- Advertisement -

Nismo uspeli da saznamo da li je podela paketića organizovana kao sindikalna akcija ili je u organizaciji uprave fabrike, jer niko od nadležnih nije odgovarao na naše pozive.

Kako saznajemo, kompanija je organizovala podelu paketića u skladu sa epidemiološkim merama, te u prostoru gde su deljeni pokloni nije moglo da ulazi više od troje dece.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti