REBUSIMA POMAŽU KOSMET: Menadžer ruske škole pokrenuo inicijativu

0
1012

Generalni menadžer, ruske škole „Valentina Tereškova“ u Beogradu, Boško Kozarski, pokrenuo je neobičan vid zabave na društvenoj mreži fejsbuk. Animirao je svoje prijatelje da rešavaju rebuse koji se uglavnom odnose na muzičku scenu, ali i različite zanimljivosti iz života, a ukoliko bi se susreli sa poteškoćama, uslov za pomoć je SMS poruka na humanitarni broj.

ilustracija rebusa

U početku naivna zabava, dobila je svoje obožavaoce i počela da prerasta u ozbiljnu humanitarnu inicijativu. Nastupanjem krize izazvane koronavirusom, Kozarski je napravio i fesbuk grupu „Rebusi u doba korone“ u koju svakodnevno unosi nove sadržaje i na taj način upotpunjuje svakodnevnicu svojim prijateljima u izolaciji.

https://www.facebook.com/groups/433830890757707/

-Nešto slično je radio Nikola Hadži Nikolić iz grupe 357, pa mi je to dalo ideju da jednu takvu intelektualnu zabavu oplemenimo humanitarnim krakterom. Tako smo dobili zabavu za klikeraše i humanitarni aktivizam u istom paketu- kaže Boško, za Našu Borbu.

ilustracija rebusa

Kako je ova zabava humanitarnog karaktera, posvećena je našim najugroženijim sugrađanima na Kosovu i Metohiji, slanjem poruka, pomažu se korisnici narodnih kuhinja.

ilustracija rebusa

Fejsbuk grupa je otvorenog karaktera i pruža mogućnost svim zainteresovanim da se pridruže.

Boško Kozarski, široj javnosti je poznat i kao novinar i kolumnista, kao i nekadašnji direktor UMS škole za talente.

Ostavite komentar