4.4 C
Belgrade
ponedeljak, 6 decembra, 2021

REBIĆ NE ZNA NIŠTA O HAPŠENJU: Ja sam na godišnjem, HVALA LEPO!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović danas je privedena zbog, kako su naveli beogradski mediji, sumnje da je učestvovala u uklanjanju tragova ubistva na šinama Vlastimira Miloševića. Da je Dijana Hrkalović uhapšena, nema potvrde od Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva, dok direktor policije Vladimir Rebić o svemu – ne zna ništa!

Naime, Rebić, koji je već neko vreme na udaru prorežimskih tabloida, za KRIK je kratko prokomentarisao privođenje bivše državne sekretarke u MUP-u.

Nemam pojma ništa o tome (hapšenju, prim. aut.), na odmoru sam – rekao je Rebić i spustio slušalicu.

- Advertisement -

Da podsetimo, Rebić je bio na udaru tabloida i Vladimira Đukanovića, Vučićevog megafona, pre nekoliko dana, kada je rekao da je Predrag Koluvija pričao besmislice kada je rekao da je od njega traženo da krivicu za proizvodnje tone marihuane svali na Andreja Vučića, nakon čega je Đuka rekao da direktor policije laže. Nedugo nakon toga Rebić je pozvan na poligraf, koji je, kako je navedeno, prošao.

Kada je reč o bivšoj državnoj sekretarki u Ministarstvu unutrašnjih poslova, Hrkalović se dovodi u vezu sa brutalnom kriminalnom grupom Veljka Belivuka koja je optužena za pet ubistava i druga krivična dela, ali nije poznato da li je to razlog njenog današnjeg privođenja.

- Advertisement -

U martu ove godine Hrkalović je ispitivana u policiji, ali ne, kako se očekivalo, o vezama sa Belivukovom grupom, već u okviru istrage koju Tužilaštvo za organizovani kriminal vodi u vezi sa prisluškivanjem predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Bivša državna sekretarka negirala je tada da je učestvovala u planiranju otmice ili ubistva predsednika Srbije ili članova njegove porodice.

Hrkalović je pre pet dana ponovo dala izjavu u policiji, ali razlozi saslušanja nisu bili zvanično saopšteni.

- Advertisement -
SourceKRIK
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti