RAZVALJIVANJE NAPREDNJAKA U SKUPŠTINI: Dovedite i Belivuka da vam aplaudira (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Poslanik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević ocenio je danas da je politika po pitanju Kosova koju je vlast vodila u poslednjih 10 godina katastrofalna i pogubna po državu Srbiju. Pozvao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da podnese ostavku, jer je to „najbolje i za njega i za Srbiju“.

Milivojević je, na sednici Skupštine Srbije, rekao da vlast 10 godina ubeđuje narod kako vodi najbolju politiku, koja je mudra, da je Srbija pobedila sa 5:0, a da je ta politika, bez obzira na to da li su je vodili kao radikali ili naprednjaci, katastrofalna.

- Advertisement -

– Tražite konsenzus – sa kim, sa lopovima, bitangama, kriminalcima, tako ste nas nazivali. Vama ne treba konsenzus, vama treba krivac – konstatovao je on, poručujući da nema konsenzusa sa politikom vlasti.

Milivojević je istakao da je Vučić u utorak doveo na balkon Skupštine „stranački megafon“ Simu Spasića da prati sednicu, i poručio mu da dovede bivše predsednike opština Grocka i Brus, Zorana Milojevića Zelju i druge da aplaudiraju.

– Dovedite i iz zatvora i Veljka Belivuka, vašeg istaknutog člana, i sve članove Srpske napredne stranke (SNS) pustite iz zatvora da dođu, podignite još jedan sprat u Skupštini da mogu da vam aplaudiraju – poručio je Milojević.


On je pozvao Vučića da nakon podnošenja ostavke, završi školu za košarkaškog trenera, jer je klupa reprezentacije upražnjena. Milivojevićevo izlaganje je bilo praćeno stalnim dobacivanjima i provokacijama poslanika SNS.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu