6.9 C
Belgrade
sreda, 1 decembra, 2021

RAZVALJEN, NE ZNA GDE UDARA: Vulin otišao da trenira boks, hoće da tuče mađarske pse jer su nanjušili da je urađen!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Novopečeni pukovnik policije, Aleksandar Vulin, najverniji sluga Aleksandra Vučića, rešio je da nakon što je i odslužio dvonedeljni vojni rok, poboljša svoje fizičke performanse i bude spreman za obračun sa neprijateljem. Naime, pukovnik je počeo da se bavi borilačkim veštinama.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama, vidimo Vulina u društvu Milana Piperskog, selektora naše boks reprezentacije, koji mu služi kao sparing partner.

- Advertisement -

Nema šale kod Vulina, želi da uči od najboljih, pa je tako, ni manje- ni više, odabrao Piperskog, jer život Vulinovog gospodara nema cenu i mora da se odbrani.

Pogledajte samo taj „pogled tigra“ koji nemilosrdno udara i pred kojim neprijatelj drhti. Direkt, kroše, aperkat…pozavideo bi Vulinu i sam Tajson.

Ne sumnjamo da je Aleksandar Vučić već pogledao snimak i oduševio se kakvog vrsnog borca ima u svojim redovima, spremnog da se baci na njegovo telo, kao Reks na Tita, i zaštiti ga od zlih sledbenika Dragana Đilasa, koji žele da skrenu Srbiju sa puta svetle budućnosti.

- Advertisement -

Da je onaj mađarski pas, obučen da nanjuši drogu i oružje, znao na koga je lajao, razmislio bi dva puta pre nego što bi to učinio.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti