RAZOTKRIVENA PREVARA OPOZICIJE: Internetom kruže slike lažnog berberina (FOTO/VIDEO)

Obavezno pročitajte

Višestruki silovatelj povratnik, Ninoslav Jovanović, poznatiji kao „Malčanski berberin“, uhapšen je danas nakon 17-dnevne potere, a ubrzo nakon hapšenja u javnosti su osvanule sumnje

Nakon hapšenja Ninoslava Jovanovića, društvenim mrežama su počele da se šire slike, za koje su neki korisnici naveli da su lažne, te da je ceo slučaj farsa kako bi se skrenula pažnja sa drugih tema.

- Advertisement -


Ju Tjub kanal „Srpski Kolektiv“, objavio je telefonsko uključenje doktorke Mile Alečković, koja je izrazila sumnje u istinitost hapšenja.

Prenosimo vam razgovor u celosti.

Izvor You Tube/srpski kolektiv

Da se ne radi o mogućoj zameni identiteta, odnosno osnovanim sumnjama gradjana govori činjenica da su neke od fotografija prepravljane kako bi unele sumnju u navode policije.

Prema saznanjima “Nase Borbe“, radi se unapred smišljenoj obmani javnosti, sa ciljem da izazove nepoverenje u državne institucije.

Prepravljene slike uhapšenog manijaka za kratko vreme osvanule su u nekoliko popularnih grupa, a prema svemu sudeći, radi se o organizovanoj prvari od strane pojedinaca u opoziciji, koji aktivno vode kampanju protiv aktuelne vlasti.

Fotošop (FOTO:FB)

3 COMMENTS

  1. PROSTACI: nije dvojnik, nego su fotke hapsenja (bez ćele i sa zdravim zubima od pre 15 god.), a fotka sa ćelom i bez zuba, sa širim licem je iz sadasnjih dana! Ja kao portetista, tvrdim da je osoba identicna!

Ostavite komentar

Najnovije objave

Telekom „izrazito nelikvidan“: Ogromni dugovi za struju, milioni za kamate i rasprodaja strateške imovine

Konsultant Bogdan Petrović i profesor na Ekonomskom fakultetu u Beogradu Dejan Šoškić istakli su u emisiji N1 direktno da...

Još priča na sličnu temu

%d