15 C
Belgrade
sreda, 18 maja, 2022

RAZOTKRIVENA PREVARA: Naprednjaci formiraju odbore radikalima!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Da li SNS formira odbore SRS po Srbiji, poslednjih dana pitaju se građani Toplice, jer je pre par dana bivša narodna poslanica SRS Vesna Vukajlović Nikolić posetila Blace i Prokuplje i čak bila gost predsednicima ovih sredina, koji su iz redova SNS. Iz više izvora smo saznali da SRS pokušava da okupi nekadašnje članove i formira nove odbore, a u tome im pomaže SNS, posebno oni članovi koji su potekli iz redova radikala.

Nezvanično smo saznali, od ljudi koji su prisustvovali sastanku Vukajlović sa gradonačelnikom Prokuplja Milanom Aranđelovićem i nekadašnjim radikalima, da su svi zajedno predložili jednu osobu za novog predsednika SRS u Prokuplju, ali je on morao da odbije funkciju.

Prokupački naprednjaci su ponudili i nove prostorije za radikale, odnosno zgradu u centru gde su smešteni SPS i DSS. Za izvorne radikale ovo je bio šok i oni ne žele u njemu da učestvuju. Slično je bilo i u Blacu, gde se kao mogući predsednik odbora radikala pominje mladić koji je unuk člana Opštinskog veća u Blacu iz redova SNS.

- Advertisement -

– SNS formira odbore SRS u Toplici i to preko Vukajlović, koja je posetila Prokuplje i Blace. To nije ništa novo i zbog tih mešetarenja sam i napustio SRS , čiji sam član bio od 2014. godine – kaže Zvezdan Ristić iz Kuršumlije koji je bio predsednik Okružnog odbora topličkih radikala do 2020. godine.

Vukajlović je posetila i Kuršumliju, te i tamo okuplja bivše članstvo radikala. Ristić misli da će se slično desiti i u Žitorađi, jer je sadašnji naprednjak i predsednik opštine Ivan Stanojević nekadašnji predsednik OO SRS Žitorađa.

– To nekadašnji radikali, sada naprednjaci, postavljaju svoje proverene ljude kako bi nakon izbora zakazanih za 3. april imali podršku – kaže osoba koja je dobro upućena u dešavanja.

- Advertisement -

U Blacu nam je posredno potvrđeno da se sastanak dogodio i da se Vukajlović sastala sa opštinskim rukovodstvom. Ona nije odgovarala na sms poruke koje smo joj uputili na broj telefona koji koristi.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti