RAZOTKRIVENA MREŽA FINANSIJERA ZAVETNIKA: Oni podržavaju Milicu, a podršku finansira Aleksandar Vučić

Obavezno pročitajte

Nije narod zalud Zavetnike nazvao AVetnici jer je i malom detetu jasno da oni predstavljaju rezervnu ekipu naprednjaka i kontejner u koje ovi stavljaju otpad koji čak ni oni sami neće. Braćni par Milica i Stefan Stamenkovski su preko Milenijum tima i drugih ličnih kombinacija dobro plaćeni za ulogu koju im je Vučić odredio, ali nisu jedini. U nastavku donosimo kraći spisak Zavetnika koji su u psolednjih dve godine stavljeni na džavni budžet:

1. Božidar Zečević – jedan od osnivača Zavetnika, bio je prvi na njihovoj republičkoj listi 2016. i drugi na listi za Beograd 2018.

- Advertisement -

Kao nagradu od Vučića je dobio mesto u Upravnom odboru REM-a gde zajedno sa Oliverom Zekić donosi izveštaje kako je opozicija više u medijima od naprednjaka i kako Pink, Hepi i druge televizije pozitivno utiču na mlade i nikada ne krše kodekse normalnog ponašanja.

2. Strahinja Erac – predsednik izvršnog odbora Zavetnika sin je Aleksandra Erca visokog funkcionera Vulinove partije i decenijskog direktora javnih ustanova u Kraljevu preko kojih se finasira rad Zavetnika u tom regionu.

Ranije su Erci bili u DSS-u, naravno u periodu kada je ta stranka bila na vlasti.

3. Vladimir Kokanović – ekonomista iz Beograda koji je bio treći na listi Zavetnika za izbore u Beogradu 2018, a nakon toga se preselio u Sloveniju gde je iako ne zna slovenački odmah izabran za predsednika Saveza Srba Slovenije organizacije koja je finansirana direktnoi iz Budžeta Srbije, a delom i iz slovenačkog budžeta.

Zadatak ove organizacije je da veliča lik i delo Aleksandra Vučića, pa je tako Kokanović više u Srbiji nego u Sloveniji gde je redovan na režimsikm televizijama, ali i u društvu viskoh funkcionera vlasti i Vučićeve porodice.

Inače, pre Zavetnika je bio član Demokratske stranke i odbornik u Zvezdari (od 2008. do 2012.) pa su tako i on i Stamenkovski u tom periodu podržavali vlast žutih i obilato još u mladim danima koristili sve benefite vlasti, a što i danas rade.

4. Danijel Igrec – dugogodišnji član Zavetnika i neko ko za Milicu piše knjige i stručne radove koje ona potpisuje kako bi imala bilo kakvu biografiju jer za 32 godine života nema ni sekundu radnog staža. Za ove usluge Vučić je Igreca zaposlio u Savez Srba Slovenije gde pomaže Kokanoviću koji ne zna slovenački jezik.

Inače, pored hvaljenja Vučića ova organizacija ima zadatak da organizuje Srbe da u Sloveniji glasaju za Janšu koji je u dilu sa naprednjacima, ali i za Zorana Jankovića koji je umalo bio kandidat naprednjaka za gradonačelnika Beograda.

Ovakvih zavetničkih nezanih junaka što se do poslednjeg budžetskog dinara bore za Srbiju ima na desetine. Narod to treba da zna i da onemogući tu družinu da se dočepa Narodne skupštine i novih budžetskih fondova.

Ostavite komentar

Najnovije objave

ITALIJANSKA PREMIJERKA: Napad na KFOR neprihvatljiv i neodgovoran

Premijerka Italije Đorđa Meloni osudila je napad na Misiju Kfora i ocenila da je to neprihvatljivo i neodgovorno i...

Još priča na sličnu temu