19.7 C
Belgrade
ponedeljak, 8 avgusta, 2022

RAZOBLIČEN: Vučić je NATO lobista, zatire ruske projekte, NE ŽELI PUTINA U SRBIJI! Sledi osveta!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Svedoci smo da Aleksandar Vučić ne propušta da prisustvuje svečanim otvaranjima objekata počevš od seoskih puteva pa do svakog sprata svake zgrade u Beogradu na vodi. Pri tome se ti događaji uživo prenose, a vesti prikazuju na gotovo svim medijima.

Međutim, ima i projekata koje predsednik Srbije zaobilazi u širokom luku, a reč je o ruskim strateškim ulaganjima u zemlju. Izgradnja gasovoda u vrednosti od milijardu i četiri stotine miliona evra jedan je od najvećih strateških projekata u istoriji i značajno doprinosi energetskoj bezbednosti zemlje uz poboljšanje ukupnih performansi Srbije u pogledu zaštite životne sredine. Prošle godine u jeku krize sa koronom izgradnja gasovoda je podigla nivo BDP Srbije za 0,5% što je ključno doprinelo da država sačuva kreditni rejting i finasijsku stabilnost.

Imajući sve ovo u vidu deluje u najmanju ruku čudno da Vučić propušta da pre neki dan lično prisustvuje spajanju gasovoda između Srbije i Mađarske? Takođe, na sam dan puštanja gasovoda u rad svečani čin kojem je predsednik prisustvovao odigrao se u pet sati ujutru. Predhodno, glavna vest u noći pred samo puštanje bila je ta da je Anđelko Vučić životno ugrožen od korone, a što se ni pre ni posle toga više nikada nije javno spominjalo.

- Advertisement -

Sve ovo ukazuje da Aleksandar Vučić sluša svog savetnika, Toni Blera koji mu sugeriše da nije dobro da bude suviše vidiljiv u projektima koje Velika Britanija označava kao one kojima se širi „ruski maligni uticaj u Evropi“.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti