RAZBIJENA CENZURA NA RTS: Glumci pozvali na blokadu puteva! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Možete nas gledati u subotu u 14 časova gde nećemo biti samo Nedim i ja, mi smo samo građani u toj ulozi i neće biti dvadesetak ljudi, biće mnogo više, oko 30 hiljada i više, tako da pozivamo građane na proteste na sve mostove Beograda i šire, u čak 50 gradova Srbije – rekli su glumci iz serije „Nečista krv“ Marko Grabež i Nedim Nezirović gostujući u Jutarnjem programu RTS-a.

Ovakav šok poziv na proteste sigurno niko nije očekivao. Umetnici su gostovanje na RTS iskoristili na najbolji mogući način, promovisali su hit seriju „Nečista krv“, a onda pozvali građane na ekološki protest u subotu.

Kada je voditeljka Ivana Milenković rekla da publika može da ih gleda u subotu u trećoj epizodi serije „Nečista krv“, glasno su rekli gde još možemo da ih vidimo i objasnili ulogu „građana“.

- Advertisement -

– Možete nas gledati u subotu u 14 časova gde nećemo biti samo Nedim i ja, mi smo samo građani u toj ulozi i neće biti dvadesetak ljudi, biće mnogo više, oko 30 hiljada i više, tako da pozivamo građane na proteste na sve mostove Beograda i šire, u čak 50 gradova Srbije – poručili su Grabež i Nezirović.

Voditeljka Jutarnjeg programa Ivana Milenković se iznenadila, delovala je zbunjeno, ali ih nije prekinula. Jednostavno je odjavila emisiju.

Zahvaljujući ovoj dvojici mladih umetnika i gledaoci Javnog servisa su saznali da se subotom narod bori za slobodu i pravo na čist vazduh. Dašak slobode na RTS je samo uvod u ono što se očekuje da Javni servis počne da radi, da informiše građane profesionalno, bez uvijanja i pakovanja u ružičaste nijanse.

Ne zaboravimo, dok se građani bore za čiste reke i zdravu životnu sredinu, RTS reklamira Rio Tinto! A odbio je da emituje spot o Rio Tintu koji su građani i aktivsti snimili.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu