20.8 C
Belgrade
petak, 20 maja, 2022

RATNO STANJE U SNS: Novi sukob Vučića i Stefanovića

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Mnoge je začudio način na koji je Aleksandar Vučić govorio o ministru odbrane, ex ministru policije Nebojši Stefanoviću na RTS-u pre nekoliko dana. U sada već redovnoj, a ne specijalnoj emisiji na RTS-u, u koju navrati bar jednom mesečno, ovoga puta odmah po povratku sa petodnevnog odmora i provoda kod svojih arapskih prijatelja, Vučić je salvama pohvala zasuo Stefanovića.

Te kako je radio sjajan posao, te kako je pošten, te kako, naravno, nije mislio na njega kada je govorio o funkcionerima koji su u kriminalu, i tako dalje, i tako dalje.

Mnogo je onih koji su zaključili da je Vučić obznanio kraj sukoba sa Stefanovićem, ali je istina na potpuno suprotnoj strani. Vučić još nije odustao od hapšenja Stefanovića, upućeni kažu da je taj trenutak nikad bliži. Zato je Vučić odlučio da javno hvali dr Nebojšu kako bi za 10-15 dana kada do hapšenja dođe, mogao da kaže kako je šokiran, kako ne može da veruje, kako misli da je Nebojša nevin, ali da, naravno, ne želi da se meša u rad tužilaštva i suda… i tako niz floskula koje su sve jedna laž do druge.

Krug oko Stefanovića se steže. Mnoge stvari se povezuju sa Aleksandrom Papićem, Stefanovićevim prvim biznis saradnikom koji je u poslednjih osam godina razvio svoj biznis u mnogim sferama, uključujući i pribavljanje više desetina beogradskih lokala. Za njega se vezuje i tabloid Objektiv, koji je zvanično u vlasništvu lica iz Hercegovine – Trebinja. Bilo je i glasina da će Papić dobiti status svedoka saradnika, ali to nije potvrđeno.

- Advertisement -

Ono što deluje da jeste već izvesno je pakovanje nekadašnjeg najbližeg Vučićevog saradnika, predsednika beogradske organizacije Dr Nebojše Stefanovića. Da li će dr Nebojša u zatvor sam ili će Vučić o istom trošku hapsiti i nekoga iz opozicije, ostaje da se vidi.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti