STRIC SRBINA UBIJENOG U FILADELFIJI: Na pragu smo građanskog rata, evo koliko je Amerikanaca naoružano! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Situacija u američkom društvu je dramatična, a uzroci leže u pandemiji i u okolnostima koje su usledile posle novih predsedničkih izbora koji su bili potpuno neregularni, rekao je Nikola Lončar, jedan od osnivača fondacije „Nikola Tesla“, u intervjuu za emisiju „Kota 17“ produkcije Helmkast.

Lončar je naveo i frapantne podatke o broju naoružanih ljudi u SAD kao i broj nelegalnog oružja koju poseduju američki građani bez obzira na 2. amandman i izrazio ozbiljnu zabrinutost za mogućnost početka otvorenih građanskih i vojnih sukoba.

- Advertisement -

Gost je takođe doživeo i ličnu tragediju pogibijom njegovog sinovca u Filadelfiji pre mesec dana, koji je postao slučajna tragična žrtva rasne netrpeljivosti.

On je pričao i o svojoj fondaciji – Teslina Naučna Fondacija, koja beleži fantastičnu popularnost širom SAD, kako kod rođenih Amerikanaca tako i kod Srba iz dijaspore i matice.

Na kraju je istakao i svoju ličnu prognozu da će se pandemija koronavirusa u potpunosti završiti na proleće.

Ostavite komentar

Najnovije objave

(VIDEO) MILAN RADOIČIĆ: U Banjsku smo došli da ohrabrimo Srbe, nismo teroristi, već borci za slobodu

ADVOKAT Goran Petronijević, kao punomoćnik Milana Radoičića, obratio se medijima u pres-sali Medija centra u Beogradu.Radoičićevo obraćanje javnosti, koje...

Još priča na sličnu temu