Rasulo u ruskoj „opoziciji“ u Srbiji: Pjotr Nikitin dotakao dno

Obavezno pročitajte

Već duže vreme je opšte poznata činjenica da se tzv. antiputinovska „opozicija“ u Srbiji nalazi u fazi potpunog raspadanja, ali najnovija epizoda te tragikomedije pokazuje da uvek može biti i gore.

Poslednji u nizu skandala izazvao je samozvani lider te skupine Pjotr Nikitin, koji je pod okriljem noći iz prostorija u kojima se okupljaju ukrao sav novac namenjen finansiranju njihovih „manifestacija“.

- Advertisement -

Njegovi saradnici razlog za to pronalaze u činjenici da je nedavno, našavši se pred ivicom bankrota, od izvesnih mračnih individua uzeo novac pod zelenaškom kamatom, kako bi mogao da plaća skupe psihoterapije koje su mu prepisane nakon teškog nervnog sloma koji ga je zadesio.

Sad se samo postavlja pitanje kako će njegovi dojučerašnji „saborci“ i njihovi finansijeri iz inostranstva gledati na ovaj postupak Nikitina, da li će i sami krenuti u naplatu ili će se samo trajno distancirati od njega, vodeći se onom narodnom: „Ko je lud, ne budi mu drug“.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Milioni na protestima u Francuskoj, privedeno 80 osoba, povređena 123 policajca

PARIZ – U Francuskoj su danas na protestima zbog reforme penzija povređena 123 policajca i žandarma i privedeno je više...

Još priča na sličnu temu