RASTURIO SNS BOT EKIPU: Štrajkuju samo neradnici, ja sa 35 000 dinara plate mogu da uštedim i pristojno živim!

Obavezno pročitajte

Srbija je ekonomski tigar, cene svega nikada manje, a od ogromnih plata na kraju meseca može i da se uštedi koji dinar – sve bi ovo bilo istinito da svi živimo u nekom paralelnom univerzumu. SNS botovi, međutim, misle da je ekonomska situacija u našoj zemlji sjajna, te su tako upali u zamku jednog komentatora.

– Ja radim u Pošti za platu od 35.000 dinara. I to je solidno primanje za Srbiju i solidno može porodica da živi od toga. Čak i da se uštedi može. Ovi što štrajkuju su neradnici – napisao je Mića, koji ovim komentarom nije želeo da ukaže na bajno stanje u našoj zemlji, već je imao drugu nameru.

Kada su mu SNS botovi dali 1.000 lajkova na komentar, gospodin je otrkrio šta je zapravo pozadina ovog komentara:

- Advertisement -

– Ja sam ovaj što je napisao da živi solidno od 35.000. Šalio sam se, samo sam hteo da vidim hoće li mi botovi dati 1.000 lajkova. Inače je stanje očajno, jedva se i sa 50.000 preživljava sa ovim cenama. Vučić kaput – zaključio je Mića.

A ovaj čin možda je osvestio nekoliko botova i naterao ih da se zamisle zašto su namirnice i životne potrepštine nikad skuplje, zašto je inflacija sve veća, a dugovi naše zemlje enormni.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Specijalno tužilaštvo tzv. Kosova: Pritvorenima u današnjem incidentu zadržavanje od 48 sati

Specijalno tužilaštvo Kosova je saopštilo da je tokom današnje akcije Policije Kosova privedeno šest lica koja su učestvovala u...

Još priča na sličnu temu