13.7 C
Belgrade
nedelja, 2 oktobra, 2022

RASTA SE ŽALIO MAMI: “Zezaju me u zatvoru, ZOVU ME RISTA!“ Pevaju mu pesme ANE NIKOLIĆ, bivše žene

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Poznati srpski reper, Stefan Đurić Rasta, nalazi se u Centralnom zatvoru i ni malo mu nije prijatno jer nije među omiljenima pa svaki dan trpi prozivke i torturu drugih zatvorenika.

Stefan Đurić Rasta, otkako je prošle nedelje osuđen na 30 dana pritvora zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene proizvodnje i stavljanja u promet opojne droge, glavna je tema u Centralnom zatvoru.

Iako je napolju jedan od najpopularnijih muzičara, zatvorenicima i nije baš omiljen. Kako Kurir saznaje, on nije lepo prihvaćen i predmet je sprdnje i ismevanja među onima koji služe kaznu. Zatvorenici konstantno zbijaju šale na Đurićev račun, a tokom dnevne šetnje u dvorištu zatvorske jedinice dobacuju mu „d**aj ga, Risto“, „gde su ti naduvani redovi“ i ironično mu pevaju pesme bivše žene Ane Nikolić.

- Advertisement -

To za potvrđuje jedan Rastin prijatelj, koji je insistirao na anonimnosti zbog svog odnosa s reperom. On kaže i da reper ne odgovara na provokacije, niti se obazire na zadirkivanja, ali da mu uopšte nije svejedno.

– Rastina majka je bila sa advokatom u poseti sinu u zatvoru. Donela mu je garderobu i sve što mu je potrebno za ličnu higijenu. Ženi uopšte nije bilo prijatno kad ga je videla u tom okruženju. To mu nije pokazala da se on ne bi osetio loše, ali tek joj je bilo teško kad je čula šta sve njen mezimac sluša i trpi u zatvoru.

Osuđenici koji su godinama tu su nemilosrdni prema novim zatvorenicima, a Rasta uopšte nije prihvaćen. Pojedinci se šale na njegov račun, ismevaju ga i on sve to trpi u sebi. Nada se da će uskoro da izađe, jer je uložena žalba na odluku o pritvoru, i zato ne želi da upada u probleme. Inače, zdravstveno se dobro oseća, ali mu je teško bez marihuane, koju je navikao da uzima – kaže izvor blizak reperu.

- Advertisement -

KOJA SMEJURIJA: Ukrao drogu policiji i pobegao u inostranstvo! PROVERILI, KAŽU DA JE NEDOSTUPAN

Još jedan Rastin prijatelj kaže da svi iz njegovog okruženja znaju kroz šta prolazi u zatvoru od drugih zatvorenika, ali da veruje da je jak i da će sve to izdržati.

Podsetimo, Rasta se pred sudijom branio da je oko kilogram skanka nabavio početkom septembra, da je drogu platio oko 2.000 evra i da je nikome nije dao na korišćenje i nije želeo da oda od koga je kupio marihuanu.

– Ja sam umetnik i već dugo koristim marihuanu, a i njen sam promoter i smatram da treba da se koristi kao lek – rekao je Rasta na saslušanju.

Ana Nikolić drži se daleko od skandala koji je napravio njen bivši muž. Ona je posvećena porodičnim i poslovnim obavezama i Rasta je uopšte ne zanima.

Ona se i ne raspituje o njegovom slučaju, jer nikako ne želi da se njeno ime povezuje s njegovim delom. 

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti