RASPOLOŽENjE U DPS-u JE KAO PUŽ KAD IZAĐE IZ KUĆICE

Obavezno pročitajte

Nakon nekoliko tekstova našeg portala, u izbornom štabu odlazećeg crnogorskog predsednika Mila Đukanovića, potpuno je pao moral.

- Advertisement -

Stranački funkcioneri i lica iz kriminogene sredine koja im pomažu u kupovini glasova, shvatili su da su napravili kardinalnu grešku što su se obraćali našoj redakciji sa zahtevom da se objavljuju njihovi telefonski brojevi radi kupovine glasova za Đukanovića.

Međutim, u toj pohlepi, nisu računali da će primiti na stotine poziva i poruka, u kojima se građani nisu javljali radi kupovine glasova, već kako bi ispoljili nezadovoljstvo zbog kriminalne i korupcionaške vladavine DPS vrhuške.

Zbog toga, ostaće upamćeno da je Zoran Ćoćo Bećirović, vlasnik portala „Aktuelno.me“ kada je ušao uplakan u izborni štab Mila Đukanovića, uskliknu od se oseća kao puž koji je izašao iz kućice.

Ubrzo su i drugi DPS-ovci usvoji Ćoćov termin i sebe pronašli u tome, nazivajući jedni druge kao puževe koji su izašli iz svojih kućica, i ovog puta, kao u uvek do sada – zbog Mila Đukanovića.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Američki ambasador ponovo traži da Kurti povuče policiju iz opštinskih objekata

PRIŠTINA – Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Prištini Džefri Hovenijer, saopštio je da je premijeru privremenih prištinskih institucija Albinu...

Još priča na sličnu temu