RASPADA SE KARTEL: Čadež uhavećen sa kokainom, nosio ga dečku ambasadu!

Obavezno pročitajte

Političar i pravnik Srđan Nogo oštro je ragovao na izjavu Marka Čadeža, predsednika Privredne komore Srbije, koji je napao advokate jer traže ukidanje Vučićevih, antiustavnih i skandaloznih zakona.

– Ako kojim slučajem ovi neodgovorni advokati dobiju sporove, to će se preliti na privredu, smanjiće se rast, izgubićemo tržišta, firme će se gasiti i neće biti posla za ljude. Da li je to cilj jednog broja nedogovonih advokata – rekao je Čadež o zakonima, koji če potpuno obespraviti narod i potrošače, a siromašnima onemogućiti da bilo kada dođu do pravde na sudu.

Usledio je odgovor Srđana Noga:

– Da li je to Marko Čadež možda ljut na advokate? Kad je bio uhapšen sa 12,3 grama kokaina koje je kupio i nosio svom tadašnjem dečku, nemačkom ambasadoru Volframu Masu, da orgijaju? Pa je slučaj zataškan.

- Advertisement -

Kriminal koji namerava da učini skupština sa autentičnim tumačenjem zakona kojima žele da omoguće da banke protivpravno zadrže naplatu troškova koje su nezakonito naplatile, ne treba nikoga da čudi.

Reci javno Vučiću ono što si na sastanku u skupštini. Da ti ne smeš da diraš banke. Mi smo u kandžama mafijaških kartela, jedan od njih je kartel banaka. Zakon je jasan ali banke su iznad zakona. Svi funkcioneri banaka i njihovi saradnici će odgovarati i zapleniće im se sva imovina – poručio je Nogo.

U međuvremenu, Vučić i njegov pulen Vladimir Đukanović su najavili da će režim odustati od spornih zakona. Advokati su za ponedeljak najavili opšti štrajk.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Uhapsićemo Putina ako kroči na tlo Nemačke

Predsednik Rusije biće uhapšen ako poseti Nemačku, izjavio je nemački ministar pravde Mark Bušman, prenosi „Di Cajt”. „Očekujem da će MKS...

Još priča na sličnu temu