RASPADAJU SE: Đuka traži od Zoran Mihajlović da podnese ostavku!

Obavezno pročitajte

Narodni poslanik SNS Vladimir Đukanović oglasio se u vezi sa havarijom koja se sinoć dogodila u Kolubari i upitao je hoće li ministarka Zorana Mihajlović zbog toga da podnese ostavku, ili će Vlada morati da zatraži njeno razrešenje.

– Hoće li tužilaštvo uhapsiti nekog za učestale havarije u Kolubari? Ima li neke istrage? Hoće li ministarka podneti ostavku ili Vlada da zatraži njeno razrešenje? Gde se izgubila reč ‘odgovornost’? Ubeđen sam da su havarije namerno izazvane, voleo bih da nisam u pravu – upitao je Đukanović na Tviteru.

Inače, sinoć je došlo do još jedne haverije kada se na kopu Tamnava zapalio bager odlagač koji je kupljen pre tri godine i koštao je 20 miliona evra.

- Advertisement -

Ovo je samo jedna u nizu havarija koje su pogodile energetski sistem Srbije, a poslanik i SNS funkcioner Vladimir Đukanović rekao je i ranije da odgovornost mora da snosi ministarka Zorana Mihajlović.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vulin u BIA planira da oformi jedinicu za hapšenje: Podseća na vreme Miloševića i JSO

U Bezbednosno-informativnoj agenciji (BIA) pod rukovodstvom Aleksandra Vulina, kako nezvanično saznaje NIN, planiraju da formiraju grupu za hapšenje. Kako piše...

Još priča na sličnu temu