RASPAD DPS-a! NOĆAS GA NAPUŠTA MILICA PEJANOVIĆ ĐURIŠIĆ. NEKA SE PRIPREMI IVAN VUKOVIĆ

Obavezno pročitajte

Raspad političke partije odlazećeg predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, uslediće izgleda i pre Đukanovićevog debakla na predstojećim predsedničkim izborima.

- Advertisement -

Nakon današnjeg prebijanja Ivana Vukovića, koji je pre nekoliko sati zbrinut u podgoričkom urgentnom centru, Milica Pejanović Đurišić, perjanica DPS-a, donela je odluku da napusti pomenutu političku partiju.

Pejanović Đurišić se odlučila i na takav korak, jer se ne slaže sa planovima odlazećeg crnogorskog predsednika da sutrašnji dan pretvori u krvoproliće, angažovanjem lica iz crnogorske kriminogene sredine za zastrašivanje i prebijanje političkih neistomišljenika. Naime, Pejanović Đurišić je pronikla Đukanovićevu nameru, da uvede Crnu Goru u počitičko-bezbednosnu krizu u kojoj bi se odložilo održavanje izbornog procesa, a time i nasilno produžila Đukanovićeva autokratska i nedemokratska vladavina.

Međutim, Đukanović je očigledno zaboravio da se nakon 30. avgusta Crna Gora ipak promenila i ohrabrila, a i zapadni strani faktor pomno će sutra pratiti izborni proces.

3 COMMENTS

  1. A napusite se kurca i Milu i Ivanu i cijeloj Crnoj Gori!
    Od raka se raspali pas vam majku jeba i kako nas vi zapadoste da ste nam komsije poserem vam se svima redom za vrat. Ti ciji je ovaj sajt trovacki u kacu se raspa majku ti u picku jebem raspadu jedan i djecu ti jebem i sve sto imas i zivo i mrtvo. Jebali te svi Crnogorci redom.

    • Džaba ti je što kuneš rasrbice. Mi pobijedismo. Sada ćeš ti lepo da staviš kokardu na kapu, pošto ćeš kao i svako rasrbičko govno, da pretrčiš ka jačem. Neće se u Crnu Goru naći veći Srbin od tebe. Kuš pseto.

  2. E jado jadni , vidji ti komentar i onda se čudimo zašto smo tu dje smo. Da tragedija bude veća koliko li onda ima primitivaca kao ti?!!!. Ne da ne umijes dvije svezati no si taman kA kaca ali bez dna mrčio se!!!

Ostavite komentar

Najnovije objave

GLASAČKA DIJASPORA IZ LUKSEMBURGA I HANOVERA PREVARENA

Po starom dobro oprobanom receptu računovođe DPS-a i ovog puta ostaviće glasače iz dijaspore na cedilu. Koliko DPS vodi računa...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: