RANI RADOVI DIJANE HRKALOVIĆ: Pući usta, šalje poljubac kameri (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Dijana Hrkalović ponovo je u centru pažnje javnosti, ovaj put jer su objavljeni neki njeni snimci iz prošlosti. Bivša državna sekretarka MUP-a, Dijana Hrkalović, još jednom je u epicentru dešavanja, a u pitanju je bliska i najkontroverznija saradnica nekadašnjeg ministra policije Nebojše Stefanovića.

Gde je nestala, pitanje je koje intrigira javnost već godinu i po dana, otkad je misteriozno i navodno na sopstveni zahtev razrešena funkcije.

Poslednje informacije o Hrkalovićevoj datiraju od letos, kada je portal Nova.rs prisustvovao njenoj odbrani doktorske teze na Filozofskom fakultetu u Beogradu, na katedri za psihologiju.

Potom se ponovo povukla u medijsku ilegalu , a kako portal Nova.rs saznaje, razlog za to je bio sasvim objektivan, jer je u međuvremenu “zasijala” na novom radnom mestu – profesorke psihologije u jednoj privatnoj beogradskoj srednjoj školi.

Hrkalovićkin naprasni odlazak iz MUP iznenadio je u maju 2019. čitavu javnost, iako su se za njeno ime sve vreme vezivale brojne afere. Pored naglog porasta broja mafijaških likvidacija, njen mandat obeležili su brojni potresi u MUP, zapošljavanje sumnjivih kadrova i njihovo imenovanje na visoke funkcije, kao i formiranje posebnih jedinica, čiji je smisao čitava javnost imala prilike da spozna prošle godine tokom građanskih demonstracija.

Ono što je pak bilo najupečatljivije u vezi sa Hrkalovićkom jeste njeno kumovanje odnosima između policije i pripadnika huliganskih navijačkih grupa, sa kojima je i ona sama bila i više nego bliska, a što istovremeno nije ni pokušala da sakrije. Policija je u to vreme svakodnevno sve više gubila davno poljuljani kredibilitet kod građana, koji su se s pravom izjašnjavali u velikom procentu da se u Srbiji ne osećaju bezbedno.

Sada je objavljen i snimak, na kome ponosno ističe “da ide sa ubedljivo najjačom ekipom Grobara”. I to baš veče pred hapšenje Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Stvarni motivi Nikitinove i Stojkovićeve “borbe za Ukrajinu”

Višemesečno kontaminiranje srpske javnosti velikim pričama kvazilidera “ruske opozicije” Pjotra Nikitina (agent FSB) i promašenog advokatskog slučaja Čedomira Stojkovića...

Još priča na sličnu temu