Rani radovi “Čede podmornice”

Obavezno pročitajte

Propali advokat Čeda Stojković zvani „Čeda podmornica“ u svojoj bližoj ali i daljoj okolini poznat je kao teški alkoholičar, koji nije mogao ni da stoji na sopstvenoj svadbi u Valjevu 2014. godine, pa je mortus pijan, bežeći od mlade i svatova, možda kod ljubavnice, a kako se šuška u lokalnim kuloarima pre će biti kod ljubavnika, priveden u stanicu, jer je vređao policijske službenike i odbio alko-test.

Tako je novopečeni mladoženja, tada visoki funkcioner kombi partije “Demohrišćanska stranka Srbije”, nakon svadbenog veselja, umesto da uživa u čarima prve bračne noći, iako je svima u Valjevu i okolini bilo jasno da se taj brak neće ni konzumirati zbog pojedinih sklonosti mladoženje, noć proveo u policijskoj stanici.

- Advertisement -

Tada je doživeo nervni slom, koji je ostavio neizbrisive posledice zbog kojih se i dalje nekontrolisano znoji, a ponekad i umokri, često noću u snu, a povremeno i kad se uzbudi prilikom javnog nastupa.

Bliski prijatelji Č.P. svedoče i da je tokom nedavnog razgovora sa agentima BIA imao slične probleme sa kontrolom bešike, odnosno da je ostavio vrlo jak, da ne kažemo „mirisan“ trag u njihovim službenim prostorijama, koga će se teško rešiti.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Dragan J. Vučićević zapretio štrajkom glađu ako ode u zatvor

Vlasnik i glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević rekao je, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink, da...

Još priča na sličnu temu