RAMBO CARE, KUPI NAM CIGARE: Stanje u Crnoj Gori je loše, da bi bilo bolje – glasajte!

Obavezno pročitajte

Rambo uzburkao mreže

Muzičar Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus, pred predstojeće parlamentarne izbore u Crnoj Gori putem društvene mreže Fejsbuk obelanio je šta misli o političkoj situaciji u toj zemlji i pozvao Crnogorce da izađu na glasanje.

Rambo Amadeus je u svojoj objavi na Fejsbuku naveo da, nažalost, nema pravo glasa u Crnoj Gori, ali, kako je dodao, da ima, lako bi se odlučio između nekoliko partija.

- Advertisement -

Istakao je i da se zalaže za demokratizaciju čitavog društva, navodeći da se to postiže pre svega time što se „stvarno izađe na glasanje, a zatim se glas da nekoj stranci – koja  deluje da će se držati zakona i demokratskih principa“.

rambo,

„Izdvojiš jednom u četiri godine sat vremena, i nema potrebe za dodatne glavobolje“ 

„Demokratski izbori su civilizacijska tekovina, jedva stečena, još uvek krhka i ranjiva, pa je treba negovati dok ne ojača.  S obzirom da ne možemo da znamo šta će ko od političara da radi ako i  kad uđe u vlast – nije loše ispratiti šta govore, šta obećavaju, za šta se zalažu,  i šta su radili do sad. I dobro i loše.  Ne izaći na izbore, pa onda sledećih 4 godine se žaliti „na situaciju“ – je gubljenje vremena.  Ovako – izdvojiš jednom u 4 godine sat vremena, i nema potrebe za dodatne glavobolje  u međuvremenu“, napisao je poznati muzičar koji je 2012. godine predstavljao Crnu Goru na Evroviziji.

„Ne podržavam ovo stanje“

U komentarima na svoju objavu, Rambo Amadeus je, odgovarajući na opaske pratilaca,  naglasio da je trenutno stanje u Crnoj Gori loše.

„Ovo stanje je loše. Svakako da ne želim gore stanje od ovog. Ne podržavam ovo stanje. Ali do boljeg stanja ćemo doći samo ako se budemo ponašali zaista kao građani, iskoristili građansko pravo glasa – i na posletku glasili za stranke koje su po svom programu građanske. U detaljniju analizu bih se upuštao jedino ako bih se profesionalno bavio politikom“, zaključio je on.

Rambova objava izazvala je više od hiljadu reakcija, a internetom su počeli da se šire i memovi o tome.

SourceSputnik

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

MILOŠ VUČEVIĆ: Do 14 sati završićemo raspoređivanje jedinica, nadamo se političkom rešenju

Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je da će se do 14 časova završiti potpuno raspoređivanje formacija jedinica, u skladu...

Još priča na sličnu temu