19.5 C
Belgrade
utorak, 15 juna, 2021

RALE MILENKOVIĆ Kriznom štabu: Pose*em vam se u Službeni glasnik br.138/2020!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Glumac Radoslav Rale Milenković obratio se Kriznom štabu preko svog Fejsbuk naloga.
On je preko ove društvene mreže uputio kritiku onima koji odlučuju o merama zaštite protiv koronavirusa.

– Alo, mozgovi bez pameti! Ovako vi spasavate ekonomiju u vreme korone? Možda vi to ne znate, ali pozorišta nisu ugostiteljski objekti (klubovi, splavovi) nitji organizatori posebnih i klasičnih igara na sreću (kladionice, kockarnice). Ograničili ste nam i broj gledalaca i kvadraturu per capita, merili smo publici temperaturu na ulazu, noge im močili u dezinfekciona sredstva, primoravali ljude da i pored svega toga toga predstave gledaju sa maskama na licu… – započeo je Rale Milenković svoje obraćanje i dodao:

– Ali uprkos naše savesnosti u sprovođenju vaših mera, identifikovali ste pozorišta kao žarište zaraze… Za vaše mozgove bez pameti to je logično, budući da je opštepoznato kako virus covid19 pre 21h ne napada ljubitelje pozorišta! I, molim najljubaznije, nemojte nam u zamenu nuditi matine kao da ljudi koji su naša publika nemaju drugih radnih, porodičnih i privatnih obaveza, pa im je svejedno u kom terminu će predstava biti igrana. Stisnite, pa sve zatvorite, poserem vam se u Službeni glasnik br.138/2020. poručio je Rale Milenković.

- Advertisement -

Podsetimo, nove mere Vlade podrazumevaju ograničeno radno vreme (do 21h) ugostiteljskih objekata, kafića, restorana, klubova, odnosno svega osim apoteka, benzinskih pumpi i servisa koji se bave dostavom hrane.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti