RADULOVIĆ: Sve je jasno, plan najbogatijih porodica je OČIGLEDAN

Obavezno pročitajte

Gostujući u emisiji „Kota-17“ produkcije Helm Kast predsednik Dosta je bilo Saša Radulović objasnio je kako je njegova stranka na poslednjim istraživanjima izbila na prvo mesto po popularnosti opozicionih partija u Srbiji.

Saša Radulović (Foto: Helm Kast)

- Advertisement -

Bez obzira na trenutnu „distorziju“ na političkoj sceni u Srbiji, on tvrdi da su zadnja istraživanja stavila njegovu stranku na početak kolone, zbog principijelnog stava da je Kosovo sastavni deo Srbije, i da su atak na ljudska prava tokom pandemije, neoprostiva za trenutni režim.

On je takođe naglasio da je DJB skinuo rukavice i da više nema političke korektnosti prema bilo kom pojedincu ili instituciji koja i dalje podržava postupke Vlade Srbije.

Radulović tvrdi da će globalno gledano, biti jako teško, ali da anti-globalizam kreće u ozbiljnu ofanzivu, jer su obični ljudi u Srbiji i Evropi, shvatili ko im radi o životima. On je detaljno objasnio kako 15 porodica kontroliše ceo svet i kakvi su planovi bankara kod kojih se sve zemlje zadužuju, pa i SAD. On je objasnio da SAD ne štampaju novac kako to mnogi veruju već da to rade privatne banke.

Takođe je istakao dva uslova za ulazak u koaliciju sa mogucim partnerima – obavezna kontrola na sledećim izborima i očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije.

SourceHelmkast

Ostavite komentar

Najnovije objave

SERGEJ LAVROV: Rusija zna zašto se bori u Ukrajini – Rusi moraju biti oslobođeni

Rusija sprovodi specijalnu vojnu operaciju radi zaštite Rusa i onih građana koji govore ruskim jezikom koje Ukrajina tlači kršeći...

Još priča na sličnu temu