RADULOVIĆ ŠOKIRAO U SKUPŠTINI: Evo šta se sprema u Srbiji (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Virus je dobro došao da bi se iskoristio strah građana, zastrašeni su i veruju da je u pitanju neka velika opasnost. Za to vreme, vlast u Srbiji iskoristila je situaciju da bi uvela diktaturu od strane jednog čoveka.

Na nama je da sada povratimo oduzetu slobodu i suspendovana prava na konferenciji za novinare narodni poslanik i predsednik Dosta je bilo, Saša Radulović.

- Advertisement -

– Svetska zdravstvena organizacija priznala je da je švedski model za borbu protiv virusa ipak najbolji. Ta ista organizacije koja je predviđala na početku epidemije da će biti na desetine miliona mrtvih.

Švedska je zemlja koja, za razliku od većine zemalja sveta, nije zatvarala svoje građane u kuće, u Srbiji i na po četiri dana uzastopno, već ih je ohrabrivala da jačaju imunitet šetnjom i držanje odstojanja. Vlade sveta su zatvorile zdrave nacije u kućni pritvor dodao je Radulović

On je dalje istakao da je Kina za globaliste, postala model koji globalisti žele u celome svetu – čipovanje ljudi:

– I ne, ovo nisu teorije zavere, poslušajte šta nam govore svetski moćnici, ne morate da nam verujete na reč, ali slušajte šta govori Bil Gejts. Ljudske slobode su u ovom trenutku ugrožene u celome svetu. Ovo je velika bitka za slobodu koju su nam oteli oni koji žele kontrolu, podvukao je Radulović i zaključio:

– Vlast u Srbiji uvela je diktaturu i nema nameru da građanima vrati slobodu. Pred nama je bitka za slobodu.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu