RADULOVIĆ ŠOKIRAO: Evo zašto Vučić ćuti u vezi privođenja vladike Joanikija! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

„DJB više neće sarađivati sa Savezom za Srbiju jer kad je uvedeno protivustavno vanredno stanje niko ni reč nije rekao, nego su stavili maske i igrali onako kako vlasti i Evropska unija traže. Poslanici koji nisu bili u Skupštini nakon protivustavno proglašenog vanrednog stanja, nisu ni zaslužili da budu u Skupštini.


- Advertisement -

Mi smo zrela politička opcija, koja je prošla kroz sito i rešeto, imamo više članova nego ikada. Pokret je jak, očistio se. U medijima koji guraju Vučića sa Pinkom na čelu ili Đilasa sa N1 na čelu, za narodne poslanike Dosta je bilo mesta nema. Ovo u Skupštini je jedini način da se obratimo javnosti. Počeli smo prikupljanje potpisa za našu izbornu listu. Nismo bili spremni za ovaj potez jer smo iskreno bili za bojkot.

Ali, ako cela opozicija nije u bojkotu, onda je to besmislen čin i političko samoubistvo. Bojkot su srušili Đilas i Sergej, EU radi na tome da u Skupštini Srbije ponovo bude samo sadašnja i bivša vlast sa Čedom, Čomićkom, Čankom… Zato je bojkot samo besmislen čin.

Evropska unija stoji iza bivše i sadašnje vlasti i njihov je sponzor, žele samo njih u Skupštini. Pod plaštom virusa uspostavljaju kontrolu na ljudima. Upravljaju ovde i sa pozicijom i sa opozicijom, verovali smo u bojkot i u reč čelnika SzS i PSG, ali su otpadali jedan po jedan iz SzS, sada i Sergej, pa poslanici DS“…

Radulović je pričao i o fingiranim varnicama u regionu.

„Pod plaštom virusa se dešava sve ovo, a sve vlasti na Balkanu sarađuju i to građani još ne znaju. Oni izmišljaju sukobe preko medija, to je sve fingirano jer vlasti savršeno sarađuju i svi imaju istu upravu. Ta uprava sedi u Berlinu“, objasnio je lider DJB.

Upitan od strane Srbin.info da prokomentariše dešavanja u Crnoj Gori i hapšenje vladika i sveštenstva, odgovorio je:

o
„Ćutanje naših vlasti govori o odnosu prema našem narodu i imovini verskih zajednica u Crnoj Gori. Tamo je glavno pitanje poštovanja prava srpske pravoslavne crkve u CG. Virus je samo paravan da se uplaše ljudi. Aleksandar Vučić ne da čuva nacionalni interes, nego sprovodi globalističku politiku.

Možemo da se setimo i njegove podrške za Klintona, Šredera, Blera, pretpostavljam sada i za Bajdena u Americi, iako on pokušava da građanima prikaže kao da on nema veze sa Evropskom unijom, pa kao u Skupštini napadaju bivši vlast da su oni za Evropsku uniju, a i jedni i drugi sprovode istu politiku.

Ponašanje vlasti u Crnoj Gori je sramotno, tamo ih je narod već pročitao. Gromoglasno je ćutanje naše vlasti, na kraju će Vučić dati neku malu izjavicu u kojoj će kao osuditi, ali izostaje bilo kakav ozbiljniji i oštriji odgovor države Srbije“.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Dačić: Milošević je simbol buđenja srpskog naroda, socijalisti su patriote

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da je SPS patriotska stranka, a nekadašnji predsednik države Slobodan Milošević...

Još priča na sličnu temu