RADULOVIĆ ŠOKIRAO: Đilas i Vučić nameštaju igru uz pomoć EU! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

DJB neće dozvoliti igranku u kojoj ćemo biti preverani. U samom početku, još pre godinu dana smo jasno kazali – bojkot izbora je sredstvo, nije cilj, cilj su fer i pošteni izbori. Bojkot je sredstvo s kojim bi mogli da postignemo taj cilj samo ako bojkutuje cela opozicija – tu ne mislim na Čedu, Čanka i ostale satelite vlasti već na one političke opcije za koje građani smatraju da su opozicija, slagali se mi sa njima ili ne, rekao je danas, u utorak 12 maja, narodni poslanik i predsednik Dosta je bilo, Saša Radulović na konferenciji za novinare, odgovarajući na pitanje novinara Srbin.info da li DJB izlazi na predstojeće republičke izbore koji su u Srbiji zakazani za 21.jun ove godine.
A onda je u vezi iste teme Radulović dodao:

– Prvo se Savez za Srbiju krnjio tako što su iz njega otpadali jedan po jedan – Zelenović, Paunović, Stamatović. I niko se nije bunio protiv toga, već su rekli: e, pa dobro to je u redu. Onda se i Pokret slobodnih građana (PSG) odlučio da napusti bojkot. Treba znati, da Dragan Đilas finansira i da je okupio i „1 od 5 miliona” i „Savez za Srbiju” i da je od početka pomagao Sergeja Trifunovića. Tako da treba da budemo posebno naivni da poverujemo da dok s jedne strane on gura ove opcije na izborima, da je s druge strane on iskreno za bojkot. Mi smo mislimo da je ovo jedna igranka u kojoj je potrebno da se otvori cilj EU, a to je a se eliminiše sva neposlušna opozicija iz parlamenta i da ostane samo bivše i sadašnja vlast sa parolom EU nema alternativu. Zbog toga smo rekli da ćemo odluku o izborima doneti tek kad skupimo potpise, prikupljanje potpisa smo započeli jer nećemo čekati da nas prevare. Imaju vremena da se smisle u međuvremenu pošto smo ovu njihovu igranku otkrili.

- Advertisement -

Na kraju je Radulović dodao DJB nikoga više neće zvati u zajednički front jer sve dogovore što su imali sa navedenom opozicijom su prekršeni, a i zato što svi oni koji nisu bili u Skupštini, nakon protivustavnog uvedenog stanja od strane Aleksandra Vučića, ne zaslužuju da ikada više budu narodni poslanici.

– Koza čuva kupus u Srbiji od uvođenja višestranačja, vlast ima punu podršku EU za sve to radi, te dok je to tako do promene neće doći. Zato je naš posao da ostanemo u borbi, da gradimo politiku u direktnom kontaktu sa građanima, da pošto nas zaobilaze svi veliki mediji da ih označimo kao političke neprijatelje, te kad velike svetske geopolitičke promene se preliju i na Balkanu budimo tu. Naša politička borba je maraton, ne sprint, iako bi voleo je sprint, moramo to imati na umu, na kraju je zaključio na ovoj konfernciji za medije prvi čovek Dosta je bilo, Radulović.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić: Inflacija do kraja godine 8 odsto, sada je 11,5

Govoreći na RTS-u o inflaciji, Vučić je rekao da ćemo završiti godinu na 8 posto, sada je 11,5 odsto,...

Još priča na sličnu temu