23 C
Belgrade
nedelja, 26 juna, 2022

RADULOVIĆ: SNS baka više voli Vučića od svoje dece (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Gost medijske kuće „Centar”, i „Srbin.info” u emisiji „Intervju”, koju vodi i uređuje Dejan Petar Zlatanović, bio je predsednik opozicione stranke „Dosta je bilo” i narodni poslanik u Skupštini Srbije, Saša Radulović.


- Advertisement -

Tema emisije je bila – ko je prava opozicija u Srbiji u vreme dok traje pandemija koronavirusa u našoj državi i celom svetu.

U emisiji se još govorilo i o tome da li je u Srbiji zavedena diktatura od strane Aleksandra Vučića i koji su razlozi da ogromna većina opozicionih poslanika ćuti zbog neustavne zabrane rada Skupštine Srbije (00:01:00);

kao i o tome da li je predizborna kampanja SNS, s početka marta ove godine, razlog za ubrzano širenje zaraze po Srbiji (00:09:00); odnosno o tome da li su lekari, koji su deo Kriznog štaba za suzbijanje epidemije, ustvari ekspozitura globalističkih elita u našoj zemlji (00:24:00).

- Advertisement -

Takođe, Saša Radulović je izneo i svoje stavove u vezi glasača SNS i kako ih može pridobiti opozicija, radi smene režima SNS-SPS (00:28:00); kao i o tome kako će se dolazak velikog broja emigranata iz Trećeg sveta u Srbiju odraziti na život i društvo Srbije.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti