RADULOVIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU: U toku je teror protiv Srba u Crnoj gori! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

U Crnoj Gori je na sceni pravno i fizičko nasilje protiv građana koji se bore da zaštite svoju crkvu od nasilja i državnog terora, izjavio je Saša Radulović, predsednik Pokreta Dosta je bilo juče, u četvrtak 14. maja, na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije.

– Ne morate da budete pravnik da biste shvatili da je ovo napad na imovinu i da je taj zakon o tobože slobodi veroispovesti protivustavan, a ne vladavina prava. Ne morate da budete vernik da biste osudili ovo nasilje partijske vlasti u Crnoj Gori vernicima i SPC. Ne morate da budete nacionalista da biste shvatili da je sloboda srpskog naroda u Crnoj Gori ugrožena.

- Advertisement -

Radulović o Đukanoviću

Za sve to dovoljno je da budete pristojan čovek – istakao je lider DJB. Kako je naveo, predsednik CG Milo Đukanović je krenuo u konačan obračun jer drugu priliku neće imati. – On se uzda u strah od virusa.

Radulovic

Uspeo je da litije prestanu i pokušava da zavara ljude kao da opasnost postoji i gleda kako da uguši proteste građana i opozicije u Crnoj Gori – rekao je on.

– Na delu je pokušaj stvaranja veštačkog crnogorskog naroda po istoj matrici kako su stvarani narodi i nacije po religijskim i razlikama u dijalektu.

Moramo da se probudimo, jer ako ne poznajemo našu prošlost, ne možemo da razumemo ni našu sadašnjost, a onda takav narod nema ni budućnost. To je rekao naš veliki istoričar i veliki intelektualac Miloš Milojević – kazao je Radulović.

– Naravno da svaka država može da iznese svoj stav, pogotovo država Srbija kad tamo živi veliki broj našeg naroda čija su osnovna prava ugrožena. Činjenica da EU gromoglasno o tome ćuti, jasno govori da tu postoji plan – zaključuje lider DJB, navodeći i da ne morate biti vernik da bi razumeli koliko je hapšenje sveštenika i vernika pogrešno.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu