RADULOVIĆ: Poništimo falsifikovane Vučićeve izbore, delite, pričajte sa drugima

Obavezno pročitajte

Predstavnici pojedinih opozicionih stranaka okupili su se danas ispred Upravnog suda zahtevajući obaranje nedavno održanih izbora. Oni su na sinoćnom protestu ispred Skupštine Srbije pozvali okupljene da danas svojim prisustvom podrže napore pokreta Dosta je bilo čije žalbe na izborne radnje Upravni sud treba da razmatra.

Lider DJB-a Sađa Radulović je istakao da prvi zahtev protesta treba da bude obaranje falsifikovanih izbora, jer iz toga sledi sve drugo što građani žele. „Ljudi su na ulice izašli iz različitih razloga, neki zbog najave karantina, neki zahtevaju da se promeni Krizni štab, da se kazni brutalnost policije, da se sačuva Kosovo.

- Advertisement -

Neki su i protiv prisilne vakcinacije. Ali svi zahtevi imaju jedan zajednički koren, a to je da vlast prizna da je falsifikovala izbore“, rekao je Radulović. Radulović je rekao da su kontrolori DJB praktično dokazali da je vlast falsifikovala nedavno održane izbore tako što je falsifikovala zapisnike sa biračkih mesta.

Upravni sud je već poništio sve odluke RIK-a o odbacivanju naših primedbi, ali mi smo izrazili žalbu i sada vlast zastrašuje sudije da im pomogne u falsifikovanju izbora. Radulović je rekao je je jedna visoka funkcionerka SNS juče na jednoj televiziji izjavila „da sudije koje ne podržavaju režim treba da podnesu odstavke“ i da je to dovoljan dokaz kako vlast doživljava pravosuđe.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Poljski predsednik: Ukrajina je davljenik koji može da povuče sve za sobom

Poljski predsednik Andžej Duda uporedio je Ukrajinu sa davljenikom koji se hvata za sve i preti da potopi sve...

Još priča na sličnu temu