18.3 C
Belgrade
nedelja, 13 juna, 2021

RADOVI U TOKU: Brnabićka i Vučić nadgledaju pelcovanje naroda! SIŠLA GARA SA SOKOLCA!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će za proizvodnju vakcine Sinofarm da se izgradi nova fabrika, jer je Institut Torlak predviđen za proizvodnju samo ruske vakcine Sputnjik V.

„Pošto u Torlaku nema kapaciteta za druge vakcine, za kinesku vakcinu Sinofarm ćemo izgraditi dodatne kapacitete, ali ćemo još videti da li će to biti u sklopu instituta Torlak ili zasebno“, rekla je Brnabić u selu Rajković nakon posete vakcinalnog punkta u tom selu.

U okviru proširenja Instituta Torlak, dodala je premijerka, planira se i izgradnja „Bio 4“ kampusa za bioinformatiku i biotehnologiju, biodiverzitet i biomedicinu.

- Advertisement -

Brnabić je najavila da će 20. maja u Kragujevcu početi da se gradi Institut za digitalnu poljoprivredu.

Brnabić prisustvovala vakcinaciji u selima oko Lajkovca

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić prisustvovala je danas vakcinaciji u selu Jabučje u opštini Lajkovac i selu Rajković u opštini Mionica i zahvalila stanovnicima tih sela što su došli da se vakcinišu.

„Ovo nam mnogo znači i na ovaj način nam pomažete da pobedimo korona virus i da se vratimo normalnom životu“, kazala je premijerka tokom obilaska vakcinalnog punkta u selu Jabučje.

- Advertisement -

Te punktove je, zajedno sa premijerkom, obišao i ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas vakcinalni punkt u selu Zvečka kod Obrenovca.

- Advertisement -
SourceBeta
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti