Radno vreme prodavnica, pijaca i pošta za Uskrs

Obavezno pročitajte

Za vreme uskršnjih praznika, od 14. do 17. aprila prodavnice, pošte i pijace radiće po izmenjenom radnom vremenu. Veliki trgovinski lanci uglavnom rade po istom principu: u petak skraćeno, dok na sam dan Uskrsa ne rade. Ostali dani su radni.

Lidl, Maxi, Shop and go, Idea, Roda, Merkator, Aman u petak, 14. aprila radi skraćeno, do 18 časova, subota je redovan radni dan. Nedelja je neradna, a od ponedeljka se vrata potrošačima otvaraju u uobičajeno radno vreme, prenosi N1.

- Advertisement -

Izuzetak je Univerexport, koji u petak i subotu ima redovno radno vreme za sve maloprodajne objekte i svoju onlajn prodavnicu, u nedelju je neradni dan. Ipak, određeni broj prodavnica ovog lanca, u pojedinim gradovima, biće u nedelju otvoren do 14 sati, dok će od 7.30 do 14.30 časova raditi prodavnica u Subotici, na Segedinskom putu. U ponedeljak redovno radno vreme.

Tržni centri radiće 14. aprila do 18 sati. U subotu će biti redovno radno vreme, a u nedelju je neradni dan, osim pojedinih bioskopa u tržnim centrima. Od ponedeljka rade redovno.

Kako rade beogradske pijace

Beogradske pijace će u petak, subotu i ponedeljak raditi po redovnom radnom vremenu od 6 do 19 časova.

Na Uskrs će radiri pijaca „Zemun“, „Banovo brdo“, „Bele vode“ i „Dušanovac“, i to skraćeno od 6 do 14 časova.

Parking na pijaci „Zemun“, na Uskrs, u nedelju 16. aprila, radiće 24 časa, dok će parking na pijaci „Dušanovac“ raditi od 7 do 15 časova.

Benzinske stanice

U vreme uskršnjih praznika radiće 24 sata na državnim putevima I i II reda i opštinskim putevima na teritoriji grada Beograda, a ostale benzinske stanice u gradu najmanje od 6 do 20 sati.

Radno vreme pošta

Tokom uskršnjih praznika, od 14. do 17. aprila, radiće dežurne pošte u Beogradu i drugim gradovima Srbije i pošte na graničnim i administrativnim prelazima – ukupno 82 pošte, najavila je Pošta Srbije.

Svih dana praznika, Glavna pošta u Takovskoj 2 u Beogradu, pošta na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ i pošte na graničnim i administrativnim prelazima, radiće neizmenjeno – non-stop.

U petak i subotu, 14. i 15. aprila i u ponedeljak, 17. aprila radiće pošte u tržnim centrima u Beogradu, Kragujevcu, Pančevu, Sremskoj Mitrovici i Šapcu, pošte u „Univereksport“ objektima u Beogradu, Novom Sadu i okolini, Somboru i Zrenjaninu.

Dežuraće i druge pošte u svim većim gradovima i turističkim centrima.

Na Uskrs, u nedelju, 16. aprila, radiće beogradska Glavna pošta, pošta na aerodromu „Nikola Tesla“ i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.

SourceMediji

Ostavite komentar

Najnovije objave

Đukanović upoznao Vučića na stadionu: On i njegov brat su se žestoko tukli sa grupom navijača

Vladimir Đukanović, poslanik iz redova vladajuće Srpske napredne stranke, otkrio je na koji način se upoznao sa predsednikom države...

Još priča na sličnu temu