RADNIKU EPS–A PUKAO FILM: Nemamo stručnjake u elektranama, i baba sera je član partije!

Obavezno pročitajte

Danas je u Medija centru u Beogradu održana konferencija za medije, a povod je bio formiranje i predstavljanje Beogradskog bloka, kao prve objavljene izborne liste za gradske izbore u Beogradu, koji će biti održani 3. aprila naredne godine. Na spomenutoj tribini Dragan Stevanović, predstavnik UG „Sloboda za Draževac“ iz Obrenovca, je obavestio javnost o stanju u Elektroprivredi Srbije:

– Da mi je neko pre 10-12 godina rekao da ću se u ovo doba 21. veka boriti za slobodu mišljenja, javnog govora i političkog delovanja, ne bih mu verovao. Jedini sam radnik EPS-a, ovog profila, koji je premešten sa elektrane na elektranu. Tužio sam EPS za nezakonit premeštaj i sada smo na sudu. Istovremeno, živim u Draževcu, u gradskoj opštini Obrenovac. Bavim se i poljoprivredom koliko mogu. Stanje u poljoprivredi je katastrofalno, a cene repromaterijala za poljoprivrednu proizvodnju su otišle u nebo. Osnovao sam UG „Sloboda za Draževac“ – Obrenovac, sa željom da se borim za slobodan Draževac, Obrenovac, Beograd i Srbiju. To žele i Dveri. Prepoznali smo se i udružili u jedan patriotski blok za Beograd.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Američki ambasador optužio Srbe za nasilje na Kosovu i Metohiji i napad na NATO vojnike

Američki ambasador na Kosovu Džef Hovenijer optužio je na svom Tviter profilu Srbe za eskalaciju nasilja na severu Kosova. On...

Još priča na sličnu temu