25.4 C
Belgrade
nedelja, 14 avgusta, 2022

Radnik Jure priveden posle izjave za medije

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Radnik kompanije Jura u Rači Slaviša Pajović priveden je u 14:15 h. ispred osnovne škole u Rači, neposredno pre davanja izjave reporteru N1, a nakon skupa nezadovoljnih radnika.

Posle održanog skupa nezadovoljnih radnika Jure u 14 časova ispred fabrike, Pajović je sačekao reportera N1, dopisnika iz Kragujevca, da pred kamerom izjavi čime su to radnici Jure nezadovoljni.

- Advertisement -

Pajović se zajedno sa novinarom uputio na mesto snimanja, kada je Pajoviću prišao pripadnik Policijske uprave Kragujevac, iz stanice policije u Rači i rekao Pajoviću: „Hajde sa mnom u policijsku stanicu“.

Slaviša Pajović je bez reči ušao u policijsko vozilo i od tada se nalazi u stanici policije.

U 14 časova Pajović se obratio ispred ulaza Jure pred pedesetak radnika kojima je rečeno da se ipak uvodi treća smena i rad subotom, ali su se razišli i krenuli u pogone kada je rečeno da rukovodstvo odustaje od rada subotom.

- Advertisement -

S obzirom na mali broj radnika, Slaviša Pajović im je rekao da ipak uđu u fabriku, a on je kasnije uhapšen.

U 15:50 reporter je snimao zgradu Policijske stanice Rača, zbog čega je legitimisan, a lična karta mu je vraćena posle 15 minuta. Policajac je rekao da je načelnica stanice tu, ali da je nadležna PU Kragujevac.

Načelnica Policijske uprave Kragujevac Jasmina Rajković nije se odazvala na više poziva dopisnika N1  na mobilni telefon.

Slaviša Pajović se, takođe, ne javlja na telefon.

- Advertisement -
SourceN1
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti