PUTINOV NAUČNIK ŠOKIRAO SVET: Nema pandemije, nema drugog talasa!

Obavezno pročitajte

Naučnik o koroni

Prema njegovim rečima, SARS i MERS „takođe nisu mutirali, kao što to radi grip.

„Neće biti novog rasta broja obolelih od korone u Rusiji i svetu“, smatra poslanik Državne dume Rusije i član Ruske akademije nauka Genadij Oniščenko.

- Advertisement -

– Ne treba govoriti o novoj pandemiji koronavirusa ovog tipa, jer za sedam meseci, koliko je proteklo od prvog slučaja u Kini, nije došlo do veće mutacije gena (virusa) niti će se to i desiti. To je specifičnost ovog virusa – rekao je Oniščenko.

Prema njegovim rečima, SARS i MERS „takođe nisu mutirali, kao što to radi grip“.

– A pošto se to ne dešava, u najboljem slučaju, na jesen ćemo isto imati slučajeve korone, ali neće biti pandemije – objasnio je parlamentarac.

On smatra da ni sada nije primetan pandemijski skok broja zaraženih koronom.

– Do jutros je u svetu registrovano oko 10,3 miliona slučajeva oboljenja, što je za prenošenje vazdušno-kapljičnim putem ništa. Samo u Rusiji se godišnje razboli od gripa u proseku 6-7 miliona osoba – objasnio je akademik.

Pri tome, on je ukazao da se zbog toga što 40 odsto zaraženih nema nikakvih simptoma, ali su nosioci i izvori bolesti, treba pažljivo odnositi prema ljudima starijeg uzrasta koji „ostaju u zoni rizika“ i moraju da poštuju sve mere zaštite od korone.

Oniščenko je pozvao zvanične organe da ljudima govore objektivne informacije i da ako postoje neki razlozi, ne plaše ljude

SourceEspreso

1 COMMENT

  1. Ma koga briga sta kaze ruski naucnik , sta kaze Dr Rault , Dr Wodarg, Dr Henlajn i svi ti naucnici , vazno je sta sere DRKON, DrnDarija ( starleta), SZO , Gejts i ostali zlocinci na istom zadatku . Mora se narod zaplastiti , maltretirati , vakcinisati , cipovati , udavitiiiiiiii ako moze . Narod se mora urnisati jer tako zele satanisti sveta .
    Ja licno da imam kaku vlast DRKONA i ove nase izdajnike bih pohapsio , svezao zicom na povecu gomilu , potrosio nekoliko kanistera benzina i bacio sibicu na sve to .

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vanredna situacija u pet opština Srbije zbog snega: Evakuisano 30 osoba, spaseno 17

Zbog snega od nedelje vanredna situacija je u Ivanjici, Babušnici, Novoj Varoši, delovima Vranja, a od jutros i u...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: