Putin: Rusija istražuje zločine nacista u Donbasu

Obavezno pročitajte

Istražni komitet Ruske Federacije (SK) pokazuje izuzetnu hrabrost i posvećenost u istraživanju zločina nacista prema civilnom stanovništvu Donbasa, istakao je predsednik Rusije Vladimir Putin i čestitao zaposlenima dan kada je SK postao nezavisni državni organ, prenosi Kremlj.

Ruski Istražni komitet u teškim uslovima istražuje neonacističke zločine nad civilima i pošteno služi Rusiji, zato su danas profesionalni kvaliteti ruskih istražitelja od velike važnosti za uvođenje prava i reda u Donbasu u Novorusiji, tj. novim ruskim regionima, naglasio je Putin.

- Advertisement -

Istražni komitet je, prema njegovim rečima, jedna od najvažnijih, ključnih karika u domaćem sistemu za sprovođenje zakona. Istražitelji, kako je rekao, prednjače u borbi protiv kriminala i korupcije, čvrsto brane interese države, štite prava i slobode građana.

„Uveren sam da ćete nastaviti da negujete i razvijate tradiciju svojih prethodnika i dostojanstveno ispunjavate dužnost. Vama i vašim najmilijima želim uspeh i sve najbolje”, zaključio je Putin.

SourcePolitika

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu