12.6 C
Belgrade
petak, 20 maja, 2022

PUN IDEJA: Milo hoće satanističku Crnu Goru!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Milo ne odustaje od zakona o slobodi veroispovesti

Mitropolit Amfilohije je naveo da vlast danas ponovo „skreće na bezbožni, satanski, antibožji, antihristovski put, antipetrovski, antisvetosavski, antipetronjegoševski put, ali da je svetinja moćna i neprolazna“.

Njegovo visokopreosveštenstvo mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije poručio je danas da predsednik Crne Gore Milo Đukanović „propoveda satansku Crkvu i hoće Crnu Goru da pretvori u demonsku, satansku zajednicu“.

MILO
- Advertisement -

Mitropolit Amfilohije je istakao u Cetinjskom manastiru da bezbožnici koji se odriču ćivota Svetoga Petra Cetinjskoga i krštene Crne Gore i svih Crnogoraca, svih Srba kroz vekove, hoće da stvaraju svoje satanske crkve.

Mitropolit Amfilohije je naveo da Milo ponovo „skreće na bezbožni, satanski, antibožji, antihristovski put, antipetrovski, antisvetosavski, antipetronjegoševski put, ali da je svetinja moćna i neprolazna“.

Podsetivši na reči iz „Luče Mikrokozme“ da „Pitagori i Epikuru grabe iskru nebu božanstvenu i sele je u skotsko mrtvilo“, on je rekao da je to ono što radi danas vlast u Crnoj Gori – seli Crnu Goru u skotsko mrtvilo, ništavilo i u isto vreme temelji budućnost Crne Gore na bogoubilaštvu i bratoubilaštvu, na onome što je urađeno ovde u vreme i posle Drugog svetskog rata.

- Advertisement -

„Na tome temeljiti budućnost Crne Gore – to može samo neko ko je izgubio pamet, ko je satanizovan“, rekao je mitropolit Amfilohije.

- Advertisement -
SourceEspreso
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti