-7 C
Belgrade
ponedeljak, 24 januara, 2022

(VIDEO) Snimak pucnjave na Alibega, meci pršte na sve strane!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Nenad Alajbegović zvani Alibeg (39), bivši vođa Partizanove navijačke grupe „Zabranjeni“ preživeo je čak pet atentata, a samo ove godine on je dvaput uspeo da prevari smrt i prebrodi teško ranjavanje u sačekušama. Portal Nova.rs došao je u posed snimka četvrtog atentata koji su zabeležile sigurnosne kamere na njegovoj zgradi u Ulici narodnih heroja na Novom Beogradu, u junu ove godine.

Na snimku se jasno vidi kako Alajbegović dolazi ispred ulaza u zgradu, kada u jednom trenutku započinje pucnjava. Alajbegović pada na zemlju, i mahnito kreće da zvoni po svim interfonima, dok oko njege pršte projektili.

U jednom trenutku vrata se ortvaraju i on uspeva da se uvuče u zgradu i tako preživi. Nakon toga su ga teško ranjenog pronašle komšije i pozvale policiju i Hitnu pomoć koja ga je odvela u Urgentni centar. Prethodno, Alajbegović je preživeo pucnjavu u januaru mesecu, a ranije i sredinom 2019, kao i 2010.

- Advertisement -

Poslednji put, Alajbegović je ranjen početkom novembra u Ulici Džona Kenedija na Novom Beogradu, kada ga je nepoznati napadač sačekao skrivajući se iza kioska brze hrane i u njega ispalio rafal.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti