15.6 C
Belgrade
petak, 12 avgusta, 2022

PRVI VUČIĆEV PORAZ: Botovi ispalili SNS, glasali po savesti, presednik UNS nije njihov čovek, NERVNI SLOMOVI U STRANCI! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Kako Srbin.info saznaje na licu mesta, rezultati izbora na kojima je pobedio Živojin Rakočević, novinar iz Gračanice, uprkos stravičnim sabotažama režimskih SNS kadrova.

Iako je Živojin dobio najveći broj glasova člkanova Udruženja novinara Srbije na tajnom glasanju (mnogi botovi su iskoristili priliku da glasaju po savesti, a ne po naređenju), jutros su režimlije pokušale da ospore izbore tako što su primoravale pojedine članove komisije da naknadno povuku potpis koji su stavili nakon izbrojanih glasova.

Ipak, aterirali su jer je i danas došao veliki broj novinara da podrži Živojina i na kraju su verifikovali njegovu pobedu.

- Advertisement -

Ovo je veliki udarac za SNS kartel i prvi medijski poraz Aleksandra Vučića koji je preko Ljiljane Smajlović i njenog kandidata Vladimira Radomirovića čvrsto držao najstariju kuću novinara iz koje se u svet zvanično šalju izveštaji o medijskoj situaciji u Srbiji.

Koliko im je stalo da pobedi režimski klan, najbolje svedoče stravični pritisci prethodnih meseci i juče na dan izbora: učlanjenje u UNS desetine SNS botova iz medija BIA Gašića i Tanjuga u vlasništvu Jovane i Željka Joksimović, zatim pokušaj diskvalifikacije Rakočevića tako da Radomirović ostane jedini kandidat, potom vređanje, psovanje majke i porodice novinaru sa KiM, kojem je supruga letos preminula od korona virusa lečeći kao pedijatar u crvenoj zoni, a juče su besomučno odlagali glasanje (zakazano u podne, počelo posle 21 čas) da bi što više novinara otišlo kući i ostali samo botovi.

Inače, Živojin će rukovoditi Udruženjem iz Gračanice gde živi i radi, dugogodišnji je dopisnik lista „Politika“ u vezi tema iz srpske južne pokrajine i oštar protivnik ideje o predaji srpskog Kosova i Metohije.

- Advertisement -

Srbin.info će objaviti na jutjubu i portalu u video prilogu šta se sve dešavalo tokom jučerašnjeg glasanja i ko je sve bio od poznatih imena, a do tada pogledajte potresan govor Živojin Rakočevića kolegama novinarima u linku ispod.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti