12.6 C
Belgrade
petak, 22 oktobra, 2021

PRSLOOK MOTHER FUCK*NG AGAIN: Dr Sandro Marković je Kralj tuge i snima spot za novi hit

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Redakcija Naše Borbe prisustvovala je snimanju spota za novu pesmu Dr. Sandra Markovića, jednog od dva čoveka koja su zaštitno lice Prslook Benda koji trenutno promoviše svoj novi album Bog i šeširdžija.

Radi se o pesmi Kralj tuge, a prema rečima Dr. Sandra ovo će biti nešto sasvim drugačije, što bi rekli Monti Pajtonovci; i verovatno prijatno iznenađenje za sve poštovaoce i ljubitelje njegovog rada.

Foto: Naša Borba
- Advertisement -

Snimanje spota za Kralja tuge se odvijalo na dve lokacije; elitni hotel Ami i kafana Sat na Petrovaradinskoj tvrđavi, kao glumica se pojavljuje Tijana, za režiranje spota je bio zadužen čuveni reditelj Vanja Zelenski koji će bez sumnje ostaviti svoj prepoznatljiv pečat, dok je producent bio Poz Ati.

Foto: Naša Borba

”Prezadovoljan sam kako smo uradili novi spot, trenutno se čeka montaža i video izlazi u etar. Dali smo sve od sebe da ovo ispadne onako kako sam zamislio. Takođe, moram da pohvalim hotel Ami i kafanu Sat koji su ugostili našu ekipu. Prelepi ambijenti, opuštena atmosfera i sve ono što muzičaru treba da bi svoju zamisao i ideju sproveo u delo, kao i reditelju spota. Ali ne samo nama, ova mesta su odlična za sve ljubitelje lokacija koje imaju dušu”, Dr. Sandro je ispričao posle poslednjeg snimljenog kadra.

Foto: Naša Borba
- Advertisement -

Kako izgleda Ami hotel, možete pogledati ovde.

Intervju sa Sandrom Markovićem koji je redakcija Naše Borbe uradila sa Dr. Sandrom možete pročitati na sledećem linku.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti