PROVIĐENJE: Gruzijski patrijarh otkrio šta nas čeka sa Korona virusom

Obavezno pročitajte

Patrijarh cele Gruzije Ilija Drugi je tokom propovedi otkrio pastvi svoje priviđenje o pobedi čovečanstva nad koronavirusom.

Patrijarh je ispričao okupljenim vernicima da je konjanik crvenog lica preleteo iznad njegove glave i nestao. Zatim je patrijarhu prišao dečak, pljunuo na zemlju i prstima pljuvačkom nacrtao sebi krst na čelu.

- Advertisement -
Koronavirus

Prema rečima patrijarha Ilije Drugog to je bio znak da će ljudi pobediti koronavirus.

„Danas veliku pažnju pridajemo svetskim događajima koji su u vezi s koronavirusom, a ljudi ne znaju da li je koronavirus od Boga ili od zla. Ali, bez molitve i božijeg blagoslova ova nesreća se ne može prevazići”, naglasio je patrijarh.

On je okupljenim vernicima rekao da se ne boje i da ne gube prisustvo duha, a zahvalio se i lekarima za požrtvovani rad.

Gruzijski patrijarh je u svojoj propovedi još istakao da je čoveku teško da nađe put koji vodi u Carstvo nebesko, a svrha zemaljskog života je da razluči crno i belo i dobro od zla.

Podsetimo, u Gruziji je koronavirus dijagnostikovan kod tri osobe. Dva državljanina su se vratila iz Irana, a jedna žena iz Italije.

U celom svetu je ovim virusom ukupno zaraženo više od 87 hiljada ljudi, a skoro tri hiljade je preminulo.

SourceSputnjik

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu