PROTOJEREJ LUKIĆ POKAZAO ŠTA MISLI: Pozdravio sve osim Ane Brnabić!

Obavezno pročitajte

Protojerej stavrofor Petar Lukić održao je danas zanimljiv govor povodom smrti patrijarha Irineja. Na početku on se obratio svim prisutnim gostima u crkvi, osim premijerki Ani Brnabić. Homofobija ili ne, možda nekad i saznamo.

Da li zbog seksualne orijentacije premijerke ili je to jednostavno bio lapsus, tek protojerej stavrofor Petar u današnjem obraćanju okupljenim građanima nije u svom uvodu pomenuo premijerku Srbije.

protojerej,

“Vaše visoka preosveštenstva, vaša preosveštenstva, preuzvišeni nuncije, preuzvišeni nadbiskupe beogradski, čestiti efendijo, gospodine predsedniče Republike Srbije, gospodine predsedavajući Predsedništva BiH iz Republike Srpske, gospodine predsedniče Skupštine Srbije, gospodine predsedavajući crnogorske vlade buduće, gospođe i gospodo ministri, vaše ekeselencije, poštovani članovi Krunskog saveta, draga porodico patrijarha
Irineja, prečašno sveštenstvo, prepodobno monaštvo, draga braćo i sestre, sveti arhirerijski sinod naše svete crkve mi je poverio da se u ime sveštenstva arhijepiskopije beogradsko-karlovačke, a nadam se i sveštenstva eparhije niške, i u ime svi učenika prizrenske bogoslovije kojima je patrijarh Irinej bio profesor i vaspitač oprostim od njega”, rekao je na početku svog obraćanja Petar Lukuć, ne pomenuvši premijerku Srbije.

Teško da je mogao da zaboravi premijerku drugačije do namerno. Ostaje da nagađamo da li je njena seksualna orijentacija razlog tome.

SourceNova RS

2 COMMENTS

Ostavite komentar

Najnovije objave

DRAGIŠIĆ SE PRAVDAO VOLOHONSKOM

Zoran Dragišić zv. Sijalica, profesor Fakulteta bezbednosti, u toku današnjeg dana kontaktirao je Vladimira Volohonskog, agenta GRU i lažnog...

Još priča na sličnu temu