23 C
Belgrade
nedelja, 26 juna, 2022

PROTERANI NIŠKI SNS-OVCI IZ NIKŠIĆA: Zid ćutanja

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Da je Jelenu Denić, Jelenu Nešić, Oliveru Đorđević, Andrijanu Stanković, Vuka Mladenovića, Nikolu Aleksića, Vladimira Vojvodića i Bojana Delića crnogorska policija proterala iz Nikšića objavile su Novosti, a zašto su članovi i funkcioneri SNS iz Niša bili u ovoj zemlji i šta se tačno događalo, niko od niških funkcionera ne odgovara. Crnogorski mediji pišu da su bili prijavljeni kao turisti, ali su radili bez dozvole i zato proterani.

SNS

Crnogorska Antena piše da su u sklopu aktivnosti “Stranac” pripadnici Centra bezbjednosti Nikšić kontrolisali boravak osoba u apartmanima “Krsmanović” gde je zatečeno više državljana Republike Srbije.

– Prilikom kontrole utvrđeno je da navedena lica, kao izvršioci poseduju ugovore o delu političke partije u Crnoj Gori „Nove srpske demokratije“ iz Podgorice kao naručioca posla, a koji se odnose na unapređenje organizacije stranke u smislu uređenja podataka i elektronske obrade baze članstva kroz primjenu novih tehnoloških rješenja radi nesmetanog i efikasnog funkcionisanja, pri čemu je definisan period angažovanja stranih državljana, od 25. januara 2021. godine do 10. februara 2021. godine – navode iz policije, a prenosi Antena.

- Advertisement -

Ovim povodom oglasila se  iz Niša Jelena Milošević, članica Glavnog odbora Stranke slobode i pravde, koja je napisala na Tviteru.

– Osam članova niškog SNS proterani iz CG jer su u Nikšiću boravili i imali ugovore s Mandićevom Novom srpskom demokratijom, ali ne i dozvolu za rad. Zanima me kako jer poznajem većinu i rade u gradskim ustanovama. Još i mešanje u izbore u susednim državama. Skandal.

U kom je svojstvu ova grupa Nišlija, članova i funkcionera SNS-a bila u Nikšiću, poverenik stranke Zvezdan MIlovanović nije odgovorio, a iz kabineta gradonačelnice, a takođe i stranačke funkcionerke Dragane Sotirovski na pitanje Južnih vesti napisali su da ona o ovom događaju nema saznanja.

- Advertisement -

Crnogorski mediji pišu da su se prijavili kao turisti, ali su radili bez dozvole i tako prekršili Zakon o strancima, pa im je izrečena zabrana ulaska u Crnu Goru do 1. maja 2021. godine.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti