PROROČANSTVO TOME GROBARA SE OSTVARILO: Sin ide u zemlju žutih ljudi da postane Ambasador

1
421
alt=

Toma Diploma i podmladak

Bivši gradonačelnik Kragujevca i sin nekadašnjeg predsednika Srbije Nikolića, Radomir Nikolić trenutno je najizvesniji kandidat za poziciju ambasadora u Pekingu, preneo je današnji Kurir.

tom,

Prema navodima lista, Nikolić bi na toj poziciji trebalo da zameni Milana Bačevića kome je istekao mandat ambasadora u Kini i koji se nedavno vratio u Srbiju. Dodaje se i da je jedan od bitnih faktora u vezi sa Nikolićevim odlaskom u Kinu činjenica da je njegov otac dobro povezan sa Kinezima kao predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa tom zemljom i Rusijom.

1 COMMENT

  1. „Ko ima svoga ima i boga“ reče narod. Najbolja potvrda toga je Radomir Nikolić, sin bivšeg, a možda i budićeg predsednika, ukoliko mu dozvoli ΛV, kum Šešelja i Vučića. Da nije njegov tata viđeni građanin ove zemlje, pecao bi ribu na Savi, gde ima spornu vikendicu, a ovako namučio se u Kragujevcu kao gradonačalnik, a sada možda i kao ambasador u Kini. Tamo će imati nesebičnu i stručnu roditeljsku pomoć i ispomoć oca Tome iz ljute “Tomovače”, koji je glavna spona između Srbije i Kine i Rusije. Takođe, imaće pomoći i tasta i prijatelja prof. Dr Milana Bačevića dosadašnjeg ambasadora u Kini. Sa srećom Radomire, kineski a naš care!

Ostavite komentar