19.7 C
Belgrade
subota, 25 juna, 2022

PROROČANSTVO O SUDNJEM DANU SE DEŠAVA: „Crkve će postojati, pravoslavni hrišćani u njih neće smeti“

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Starac Lavrentije je često svojim čedima govorio o poslednjim vremenima, upozoravao je da treba biti budan i obazriv, jer je antihrist blizu.

- Advertisement -

Baćuška Lavrentije je govorio: „Eto, sad glasamo, to nije ništa, jer još ne dajemo glas za jednoga u svetu. A kada se bude glasalo za jednoga – to je već on, i ne sme da se glasa.“

Prosvećen Svetim Duhom, starac je o nadolazećem antihristu govorio ovakve reči: „Nastaće vreme kada će se skupljati postpisi za jednoga cara na zemlji. I strogo će se popisivati stanovništvo.

Ulaziće u kuće, a tamo – muž, žena i deca. I žena će početi da nagovara muža: „Hajde da se potpišemo, mi imamo decu, ništa nećemo moći da kupimo za njih“. A muž će reći: „Ti kako hoćeš, a ja sam spreman i da umrem, ali za antihrista ne dam potpis“. Takva je žalosna slika budućnosti.“

- Advertisement -

Antihrist će biti krunisan kao car u velelepnom Jerusalimskom hramu uz učešće duhovništva i Patrijarha. Ulazak u Jerusalim i izlazak iz njega biće slobodan za svakoga čoveka. Ali tada nemojte putovati, zato što će sve biti učinjeno samo da se ljudi preleste. Antihrist će biti sin bludne devojke-jevrejke iz dvanaestog kolena bludnika.

Već kao dete biće veoma pametan i sposoban, a naročito od trenutka kada kao dvanaestogodišnji dečak, šetajući sa majkom po vrtu sretne satanu, koji će izaći iz samog bezdana i nastaniti se u njemu.

Dečak će uzdrhtati od straha, a satana će reći: „Ne boj se, ja ću ti pomagati“. I od tog deteta će u ljudskom obličju izrasti antihrist.

- Advertisement -
SourceLifestyle
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti