29 C
Belgrade
sreda, 15 septembra, 2021

PROROČANSTVO ĐEDA ILIJE POČELO DA SE OSTVARUJE: ”Svaki Srbin će juriti svog naprednjaka”, Bjelogrlić svoga ulovio!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Deda Ilija iz obližnjeg sela pored Prokuplja, ili kako meštani i posetioci vole da ga zovu Đedo Ile pogodio je da će se pojaviti velika pandemija. Takođe, predvideo je i dolazak Aleksandra Vučića na vlast, uz opasku kako će doći uz poplave a za njim će doći i glad, kuga pa i izdaja, što se sve dešava.

Ali ono što je Đed Ilija predvideo posle izdaje uplašilo je mnoge lokalne moćnike, koji su pokušali da mu daju novac da više ne prorokuje i ne priča šta će se desiti. Ipak, za naš sajt je progovorio i ispričao šta mu se priviđa, a ponavljamo, do sada nije pogrešio kada su političke situacdije u pitanju. Kaže da je to dar od Boga, još od vremena komunizma jer je jedini u selu slavio slavu dok su drugi bili drugovi.

- Advertisement -

–Sve sam ti ispričao dijete moje. Tako će ti biti to, rekao sam ti. Posle velikog zla dolazi još veće zlo, uz poplavu. Posle poplave će biti kuga, a posle kuge će nastupiti izdaja. Posle izdaje…

Zastao je Đed Ilija, vidno uznemiren, ne želeći da progovori o tome, ali na nagovor redakcije je ipak istupio.

–Dolaze mi. Dolaze mi ove kabadahije sa lokala, prete mi da ne pričam ovo. Nije meni zbog mene, nego zbog unuka, ali ipak istina je na prvom mestu. Goreće, goreće gradovi zbog izdaje, a svaki će pošten čovjek juriti svog naprednjaka po ulici. Oni će moliti za milost, govoriti kako nikada nisu glasali za Aleksandra Vučića ali biće kasno. Priča se u narodu da su ih prošli put kada su napravili izdaju, ima tome ja mislim i dve stotine godina, radikali nabijali na ražanj. Bojim se da će se sada prvo međusobno poubijat, a da će ih narod samo dokosurit. Ne znam, nemojte me više pitat…

- Advertisement -

Sa suzama u očima prorokuje Ilije, sa velikim žalom u srcu jer i u njegovoj porodici postoje naprednjaci koji za njega misle da je lud i ne žele da ga slušaju.

–Pa kako da ne brinem, ne vide sopstvenu propast. Laže ih đavola naprava televizija, laže ih, ali oni ne mare. Osladile im se pare. Progutaće oni sve te pare na usta, kad ti Đed Ilija kaže. Videćeš. Gutaće pare dok se ne udave, proklete im bile.

Prvi naprednjak je pao

Reditelj Predrag Gaga Antonijević pojavio se u jednoj televizijskoj emisiji sa modricima po licu i naveo kako nije provocirao glumca Dragana Bjelogrlića kada se desio incident u niškom hotelu.

Osnovno javno tužilaštvo odredilo je zadržavanje glumcu Draganu Bjelogrliću nakon što je u separeu niškog hotela udarao reditelja Antonijevića koji tvrdi da glumac i on nisu imali nikakvu komunikaciju te večeri.

„Sve te priče o tome da sam ja njega provocirao je izmislio u policiji na saslušanju da bi opravdao ono što je uradio. Apsolutno nikakav kontakt nismo imali. Kada se vrati kamera dva, tri sata unazad jasno vidi da sedimo ja iza jednog, on iza drugog ugla, nikakve komunikacije nije bilo“, rekao je Antonijević tokom svog gostovanja na TV Pink.

Antonijević je rekao kako je Bjelogrlićev napad bio „mučko i podlo delo“, te da glumca nije video kada mu je prišao jer je sedeo okrenut na suprotnu stranu.

On je rekao i kako je zbog boje majice Bjelogrlića pomislio da se radi o konobarici.

„Kada sam krenuo sam da se okrećem, mislio sam da je konobarica, on je imao belu majcu, a ona belu košulju i direktno sam popio pesnicu bez i jedne reči“, izjavio je Antonijević u emisiji i dodao:

„Nisam mogao da ustanem jer to bio nizak i mek kauč, bio sam kao vreća za udaranje.“

Predrag Gaga Antonijević, Printscreen/Pink

Gaga tvrdi i da mu je Bjelogrlić svašta govorio i pretio dok ga je udarao.

Podsetimo, Bjelogrlić je sinoć oko 4 sata u hotelu „Ambasador“ u Nišu napao Antonijevića. Kako se može videti na video snimku, Antonijević je sedeo kada mu je Bjelogrlić prišao i udario ga pesnicom u lice. Reditelj je pokušao nogama da se odbrani, ali je Bjelogrlić nastavio da nasrće. Sve to pokušao je da spreči pisac Vladimir Kecmanović, koji je sedeo sa rediteljem Antonijevićem za stolom i producent Maksa Ćatović.

Kecmanović je rekao je za naš portal da ništa nije prethodilo incidentu i da je Bjelogrlić, dok je udarao Antonijevića ponavljao „šta ti meni dobacuješ, šta me vređaš“, iako su, kako kaže Kecmanović, celo veče biti na velikoj razdaljini.

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu nije juče želelo da saopšti razloge zbog kojih je glumcu Draganu Bjelogrliću određeno zadržavanje do 48 sati, to jest koje su zakonske okolnosti za tu meru, nakon što je napao reditelja Predraga Antonijevića.

„Po nalogu našeg tužilaštva, osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. Tužilaštvo neće saopštavati više informacija dok Bjelogrlić sutra ne bude došao na saslušanje. Takvo je pravilo. Kada bude saslušan, nakon toga ćemo u zavisnosti od procene da vidimo na dalje šta će biti i koje će mere biti. Rešenje o zadržavanju je uručeno i u njemu se nalazi obrazloženje, koje je dobio i njegov pravni zastupnik, kao i on. U toku je predistražni postupak, pa kada bude saslušan, počeće sa krivičnim postupkom. Tužilac sarađuje kao i uvek sa policijom i to su njihove procene“, kažu iz Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti