PROGOVORIO PUTINOV LEKAR! Saopštio ljudima tužnu istinu

Obavezno pročitajte

Član medicinskog tima predsednika Rusije Vladimira Putina, akademik Bogdan Vladimirovič Gorodiski nedavno je gostovao u Srbiji i održao predavanje u Subotici o imunitetu i uzrocima svih bolesti.

Gorodiskog koji je na čelu naučnog instituta pri administraciji ruskog predsednika, nosioca najviših ruskih odlikovanja, člana Ruske i Evropske akademije prirodnih nauka Subotičani su netremice slušali dva sata. Govorio im je o poslednjim naučnim istraživanjima za očuvanje zdravlja, o prevremenom starenju… – Pad imuniteta za posledicu ima oko 3.000 bolesti, a hronični stres i uticaj elektromagnetnih polja iz savremenog okruženja najčešći su uzroci – rekao je dr Gorodiski. – Za snažan i zdrav organizam neophodno je piti 30 mililitara vode na kilogram težine, poslednji obrok treba da bude oko 19 časova, a mikrotalasnu rernu izbacite iz svojih domova.

- Advertisement -

Postoje fizičko i mentalno zdravlje, koji su, po mišljenju cenjenog doktora, neraskidivo vezani.

– Medicina 21. veka je pred velikim izazovom, jer postojećim metodama ne može da reši problem degeneracije ćelija i ubrzanog starenja organizma – kazao je dr Gorodiski. – Potrebno je da koristimo metode koje će taj proces preokrenuti u proces regeneracije, obnavljanja organizma. Osim toga, drugi veliki problem, kako kaže ruski akademik, čine tihe i spore, gotovo neprimetne infekcije, koje mnogi ne znaju da imaju. Baš one mogu da budu uzročnik teških oboljenja poput hroničnog herpesa koji vremenom dovodi do multiple skleroze.

foto: EPA/MAXIM SHIPENKOV

– Veliki problem je uticaj elektromagnetnih polja koja nas okružuju – naglasio je dr Gorodiski. – Primera radi, trafostanice bi trebalo da budu bar 1.500 metara od naselja, a one se često nalaze i na 50 metara. Njihov uticaj na čoveka je ozbiljan. Kada mobilni približimo uhu štetno zračenje prodire u mozak na dubini od šest do osam centimetara i isključuje imuni i endokrini sistem organizma.

Običan kompjuter zrači osam tipova zračenja koji uništavaju nervni sistem i utiču na štitastu žlezdu stvarajući probleme u organizmu. Tu su i stanice mobilne telefonije, radio-aparati i televizori, jer utiču na bolesti nervnog sistema. Ljudi ne razmišljaju o tome da često i mesto na kome žive narušava njihovo zdravlje. Ima mnogo geopatogenih zona. Stres je takođe izuzetno opasan zato što uništava endokrini i imuno sistem. Naročito život u konstantnom stresu.

Saveti ljudima

Zdrave navike koje pomažu imunolog svetskog renomea poručio je i da je tajna dobrog zdravlja u jednostavnim navikama koje bi svaki čovek mogao da primeni. To su, na primer, pravilno disanje, uzimanje dovoljno kvalitetne vode, umerena i zdrava ishrana, šetnja, plivanje, vedre i pozitivne misli, i molitve.

Sourceespreso

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu