12.8 C
Belgrade
subota, 27 novembra, 2021

SNS BATINAŠ OTKAZAO POSLUŠNOST: Evo šta smo sve radili za vlast!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Gost Slavija info bio je predsednik Srpskih Četnika i bivši koalicioni partner Levijatana i pokreta Živim za Srbiju dr Jovane Stojković. U ovoj eksluzivnoj emisiji koja je zbog nanogice koju nosi urađena u njegovoj kući u Kragujevcu on je otkrio šokantne detalje o sečenju noževima pojedinih članova Levijatana od strane Pavla Bihalija, ali i ko je tukao Sergeja Trifunovića prošle godine.

Osim toga zanimljivo je i da su te dve grupe građana prikupile oko 1000 potpisa za prošle izbore a predale 15.000 potpisa. Boris je objasnio i pustio snimak na kome se cuje kako mu čovek koji je bio kurir objašnjava da ide kod Nebojše po potpise i kako je sve to dr Jovana Stojković dogovorila.

Ona je inače pretila Borisu Kneževiću i psovala ga zbog njegovih prethodnih istupa u javnosti a on je njoj u emisiji zamerio i tražio objašnjenje odakle joj pare? Napomenuo je da joj deca idu u privatnu školu na Dedinju a da su joj on i drugi pripadnici Levijatana i Srpskih Četnika decu vodili u školu i glumili obezbeđenje.

- Advertisement -

Osim ovoga Boris tvrdi i da su dok je bio u istražnom zatvoru njega zavrnuli za uplatu kantine. Preporučujem svima ovu zanimljivu emisiju.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti