PROFESORKA MEDICINSKOG: Ko neće da se vakciniše neka bude u svoja četiri zida, propusnice treba da budu 24h!

Obavezno pročitajte

Da će biti u četvrte i narednih doza smatra Eleonora Gvozdenović, infektološkinja i profesorka Medicinskog fakulteta u Beogradu. Ona kaže – još ćemo primati vakcine protiv korone.

Ona smatra da je to što se traže propusnice od 20h uveče potpuno bezveze. „Treba da se traže propusnice stalno, 24 sata. Izvolite, ukoliko hoćete da živite običnije – budite vakcinisani, ukoliko nećete, ukoliko hoćete da budete u vaša četiri zida, i da mene ne ugrožavate, nemojte biti vaksinisai, ali živite u četiri vaša zida“, navela je ona, prenosi Tanjug.

- Advertisement -

Profesorka je uverena da ćemo primiti još vakcina.

„Sada se rade neke velike studije, i u tim studijama će da se odredi kako se kreću antitela na vakcine, kako se kreću na različite kombinacije vakcina, i takođe ide jedna velika studija koja će da odredi kakav je ćelijski imunitet. Međutim, rezultati tih studija će biti tek za oko godinu dana“, navodi profesorka Medicinskog fakulteta.

5 COMMENTS

  1. tako da nas nevakcinisane treba zakljucati na osnovu studija koje jos ne postoje hahaha van pameti ali kako su navalili narode cuvaj se…

  2. До тада нека др ћути и ради за шта је плаћамо, ја конкретно 30 година!

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu