4 C
Belgrade
ponedeljak, 6 decembra, 2021

PROFESORKA MEDICINSKOG: Ko neće da se vakciniše neka bude u svoja četiri zida, propusnice treba da budu 24h!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Da će biti u četvrte i narednih doza smatra Eleonora Gvozdenović, infektološkinja i profesorka Medicinskog fakulteta u Beogradu. Ona kaže – još ćemo primati vakcine protiv korone.

Ona smatra da je to što se traže propusnice od 20h uveče potpuno bezveze. „Treba da se traže propusnice stalno, 24 sata. Izvolite, ukoliko hoćete da živite običnije – budite vakcinisani, ukoliko nećete, ukoliko hoćete da budete u vaša četiri zida, i da mene ne ugrožavate, nemojte biti vaksinisai, ali živite u četiri vaša zida“, navela je ona, prenosi Tanjug.

- Advertisement -

Profesorka je uverena da ćemo primiti još vakcina.

„Sada se rade neke velike studije, i u tim studijama će da se odredi kako se kreću antitela na vakcine, kako se kreću na različite kombinacije vakcina, i takođe ide jedna velika studija koja će da odredi kakav je ćelijski imunitet. Međutim, rezultati tih studija će biti tek za oko godinu dana“, navodi profesorka Medicinskog fakulteta.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

4 KOMENTARA

  1. tako da nas nevakcinisane treba zakljucati na osnovu studija koje jos ne postoje hahaha van pameti ali kako su navalili narode cuvaj se…

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: